Robert Fisher jr

Editor

Robert Fisher jr is editor.
Er zijn 3 films gevonden.

Het regent gehaktballen 2

2013 | Animatie

Verenigde Staten 2013. Animatie van Cody Cameron en Kris Pearn.

De Sony-animatiefilm Cloudy with a Chance of Meatballs (2009), over een onzekere uitvinder die een machine bedenkt die water in levend voedsel verandert, was een prettige verrassing én een succes aan de kassa. Dus kwam er een vervolg. Cloudy with a Chance of Meatballs 2 / Het regent gehaktballen 2 heeft helaas alle karakteristieken van een blockbuster-sequel: meer lawaai en spektakel, minder verhaal en charme. Wat de film toch de moeite waard maakt zijn de 39 'foodimals', waaronder de vervaarlijke Cheespider: een cheeseburger-spin met Franse frietjes-poten en sesamzaadogen.
Met in de originele versie de stemmen van oa Bill Hader, Anna Farris en James Caan. En in de Nederlandstalige versie de stemmen van oa Tim Murck, Do en Johnny Kraaijkamp jr.

Cloudy with a Chance of Meatballs

2009 | Animatie, Familiefilm

Verenigde Staten 2009. Animatie van Phil Lord en Christopher Miller.

Uitvinder Flint is niet erg succesvol. Maar nadat in zijn vissersdorpje door een recessie niets anders meer te eten is dan sardientjes wordt hij de held als hij een machine uitvindt die water verandert in voedsel. En als die machine in een wolkenpartij belandt regent het voedsel: pizza's, snoepjes en spaghetti met gehaktballen. Maar dan gaat het mis en valt er wel erg veel voedsel uit de hemel. Leuke animatiefilm, vooral in 3D erg geslaagd. In de Amerikaanse versie spraken onder andere cult-acteur Bruce Campbell en Mr. T de stemmen in. In 2013 kwam er een niet onaardig vervolg.

The Tigger Movie

2000 | Animatie, Avonturenfilm, Familiefilm, Komedie

Verenigde Staten/Japan 2000. Animatie van Jun Falkenstein. Met o.a. Jim Cunnings, Nikita Hopkins, John Fiedler en Ken Sansom.

Winnie de Poeh heeft al een paar films gehad dus in 2000 was Teigetje aan de beurt. Het leuke van Teigetje is immers dat hij de enige is. Volgens zijn zelfgeschreven lijflied dan. Maar in de film merkt hij dat zijn vrienden Poeh, Iejoor en Knorretje weinig tijd voor hem hebben dus gaat hij op zoek naar soortgenoten. Jonge kinderen begrijpen het Engels niet maar zullen zich prima vermaken met de plaatjes. Vooral het rusteloze springgedrag van Teigetje is makkelijk te begrijpen en te kopiëren.
In de originele, Engelstalige versie met de stemmen van oa Jim Cummings, John Fiedler, Nikita Hopkins en John Hurt (als verteller). In de Nederlandstalige versie als Teigetjes film met de stemmen van oa Kees van Lier, Kick Stokhuizen en Kees Coolen (als verteller).

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Robert Fisher jr op televisie komt.

Reageer