Herbert Hofer

Acteur

Herbert Hofer is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Heiße Semesterferien

1985 | Erotiek

Duitsland/Griekenland 1985. Erotiek van Ilia Milonako en Ila Milonako. Met o.a. Anna Zarni, Herbert Hofer, Claire Williams, Tony Scopelitis en Sabine Schneider.

Goedkope, afgezaagde seksfilm over een jonge fotografe (Zarni), die voor haar werk naar Griekenland gaat. Ze ontmoet Hofer en ze meent de jonge god Eros gevonden te hebben. Zon, zee en strand en alle clichés uit het boek. Ook bekend als TIFFANY.

The Pussycat Syndrom

1982 | Erotiek

Duitsland/Griekenland 1982. Erotiek van Ilia Milonako. Met o.a. Jaquelin Marcan, Ajita Wilson, Herbert Hofer, Tina Eklund en Christus Nicoel.

Twee modellen besluiten na een fotosessie in Griekenland nog een paar dagen vakantie te houden en ze huren een Landrover. Onderweg pikken ze twee lifters op en 's nachts is het dolle pret onder de blote hemel. Daarna worden door ze een miljonair uitgenodigd op zijn jacht te komen en daar beleven ze de 'leukste' erotische avontuurtjes. Soft-porno handjes-en-standjes aan elkaar geknoopt met mooie fotografie tegen het decor van een fraai landschap. Een echt verhaal moet je natuurlijk niet verwachten.

Pussycat Syndrome

1982 | Erotiek

Duitsland/Griekenland 1982. Erotiek van Ila Milonako. Met o.a. Herbert Hofer, Ajita Wilson, Jacqueline Marcan, Cristus Nicoel en Tina Eklund.

Twee mooie modellen uit New York nemen na een werkbezoek aan Athene nog een week vakantie. De twee meiden huren een jeep en gaan op pad. Onderweg pikken ze twee lifters op en beleven met hen seksuele avontuurtjes in het Griekse landschap. Daarop volgt een ontmoeting met een miljonair, die hun uitnodigt op zijn jacht dat al gauw begint te lijken op een 'love boat'

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Herbert Hofer op televisie komt.

Reageer