Julián Ugarte is acteur.
Er zijn 13 films gevonden.

Rostros

1977 | Horror

Spanje 1977. Horror van Juan Ignacio Galván. Met o.a. Carmen Sevilla, Juan Pardo, Bárbara Rey en Julián Ugarte.

Een beeldhouwer in crisis ontmoet een raadselachtige vrouw. De eerste speelfilm van de regisseur, en in alle opzichten een absolute mislukking.

La Noche de la furia

1974 | Actiefilm

Spanje 1974. Actiefilm van Carlos Aured. Met o.a. Glenn Lee, Blanca Estrada, Julián Ugarte, Maria Perschy en Eduardo Bea.

Een FBI-agent biedt twee hippieparen het hoofd, die een actrice op haar retour gegijzeld houden. Een onnozele brij.

Juego sucio en Panamá

1974 | Misdaad

Spanje 1974. Misdaad van Tulio Demichelli. Met o.a. Chris Robinson, Pilar Velázquez, Teresa Gimpera, Carlos Ballesteros en Julián Ugarte.

Een aan de drank verslaafde schrijver wil een fortuin betalen aan degene die bereid is hem te vermoorden. Een afgrijselijke thriller, zeer slecht geregisseerd door Demichelli en met abominabele acteerprestaties van Robinson en Rooney.

El kárate, el Colt y el impostor

1974 | Western

Spanje/Italië/Hongkong SAR van China/Verenigde Staten 1974. Western van Antonio Margheriti. Met o.a. Lee Van Cleef, Julián Ugarte en Lo Lieh.

Een aan de drank verslaafde schrijver wil een fortuin betalen aan degene die bereid is hem te vermoorden. Een afgrijselijke thriller, zeer slecht geregisseerd door Demichelli en met abominabele acteerprestaties van Robinson en Rooney.

Tarzán y el misterio de la selva

1973 | Avonturenfilm

Spanje 1973. Avonturenfilm van Miguel Iglesias. Met o.a. Richard Yesteran, Didi Sherman en Julián Ugarte.

In het oerwoud waar Tarzan woont onderneemt een doortrapte slechterik een safari. Eén van de Spaanse knoeiwerken rond de Tarzanfiguur, geschapen door E.R. Burroughs.

Tarots

1972 | Thriller

Spanje/Frankrijk 1972. Thriller van José María Forqué. Met o.a. Sue Lyon, Fernando Rey, Gloria Grahame, Christian Hay en Julián Ugarte.

Een jong verloofd stel komt in contact met een vreemde blinde miljonair. Een ambitieuze en zeer onsamenhangde co-produktie, die door de acteurs slechts met veel moeite op de been gehouden wordt.

Pastel de sangre

1971 | Horror

Spanje 1971. Horror van José María Vallés, Emilio Martínez Lázaro, Francecs Bellmunt en Jaime Chávarri. Met o.a. Julián Ugarte, Eusebio Poncela, Carlos Otero, Luis Ciges en Charo López.

Vier verschillende sketches, over middeleeuwse hekserij, de mythe van Frankenstein, Keltische vampierverhalen en psychologische bezetenheid. Een irritante en mislukte film, die een alternatief 'van niveau' wilde bieden voor de vele horrorfilms die toen in Spanje gemaakt werden.

Metamorfosis

1970 | Fantasy

Spanje 1970. Fantasy van Jacinto Esteva. Met o.a. Julián Ugarte, Romy, Marta May en Carlos Otero.

Een film over een zeug die in een vrouw verandert en de daarmee gepaard gaande schrik. Een slecht, zelfgenoegzaam, experimenteel produkt.

Las Piernas de la serpiente

1970 | Komedie

Spanje 1970. Komedie van Juan Xiol Marchal. Met o.a. Cassen, Sabine Sun, Jesús Guzmán en Julián Ugarte.

Een amateur-wielrenner weet niet dat zijn baas zijn vrouw wil versieren. De onuitstaanbare komedie van het misverstand.

Aoom

1970 | Experimenteel, Fantasy

Spanje 1970. Experimenteel van Gonzalo Suárez. Met o.a. Lex Barker, Teresa Gimpera, Luis Ciges en Julián Ugarte.

Een acteur die genoeg heeft van het leven dat hij leidt besluit zijn persoonlijkheid over te brengen op een pop. Zijn verloofde gaat naar hem op zoek met behulp van een excentrieke Engelse detective. Dit is een pretentieuze en onuitstaanbare film. Lex Barkers laatste rol.

La Marca del hombre-lobo

1968 | Horror

Spanje 1968. Horror van Enrique L. Equiluz. Met o.a. Paul Naschy, Dyanik Zurakowska, Manuel Manzaneque, Julián Ugarte en Aurora de Alba.

Een man die door een weerwolf gebeten wordt, moet zelf de vervloeking van de weerwolfsziekte dragen. De eerste van de vele films over de weerwolven waarvan Paul Naschy/Jacinto Molina het scenario schreef en tevens de hoofdrol speelde. Ondanks zijn middelmatigheid is het toch een van de meest acceptabele van die films, omdat de stereotiepen en het gebrek aan frisheid van de volgende films nog niet aanwezig zijn.

La Barca sin pescador

1964 | Drama, Misdaad

Spanje 1964. Drama van José María Forn. Met o.a. Gérard Landry, Amparo Soler Leal, Mabel Karr en Julián Ugarte.

Een financier die op het punt staat failliet te gaan moet het voorstel dat de duivel hem doet accepteren: hij vermoordt een vrekkige visser. Door wroeging gekweld zoekt hij kontakt met de weduwe en wordt verliefd op haar. Een ronduit zonderlinge film; hoogst suggestief.

Los Gamberros

1954 | Actiefilm

Spanje 1954. Actiefilm van Juan Lladó. Met o.a. Rafael Romero Marchent, Gila, Julián Ugarte en José Sazatornil.

Een groep jeugdmisdadigers begint aan grotere zaken. Een waardeloze Spaanse bijdrage aan een thematiek, die toen op internationaal niveau in de mode was.