Takao Ôsawa

1968 Acteur

Takao Ôsawa (1968) is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Wara no tate

2013 | Misdaad

Japan 2013. Misdaad van Takashi Miike. Met o.a. Nanako Matsushima, Tatsuya Fujiwara en Takao Ôsawa.

Japanse veelfilmer Miike richt zich na morbide culthits als Audition en Ichi the Killer op een breed publiek met deze dure misdaadspektakelfilm.

Ichi

2008 | Actiefilm

Japan 2008. Actiefilm van Fumihiko Sori. Met o.a. Haruka Ayase, Takao Ôsawa en Shido Nakamura.

Japanse fictie barst van de slechtziende zwaardvechters. Koploper is de ontwortelde held Zatoichi, de man die blindelings een toeschietende kogel kan halveren. Een bekend Amerikaans afkooksel is de onvolprezen B-film Blind Fury (1989) met Rutger Hauer als de blinde wreker. In regisseur Sori's Ichi is de held een smoezelige heldin, een onpeilbare dwaler die 'door de duisternis snijdt op zoek naar licht'. In de praktijk is het niet veel meer dan een prettig ogende vrouw (Ayase) die zich op gehoor een weg hakt door bordkartonnen schurken op zoek naar de man die verantwoordelijk is voor haar ongemak.

Into the Sun

2005 | Actiefilm, Avonturenfilm, Thriller

Verenigde Staten 2005. Actiefilm van mink. Met o.a. Steven Seagal, Matthew Davis, Takao Ôsawa, Eddie George en William Atherton.

Ex-CIA agent Travis Hunter krijgt de opdracht de moord op de gouverneur van Tokio op te lossen. Al snel ontdekt hij dat deze moord nog maar het begin is van een reeks aanslagen. Hunter infiltreert in de organisatie waarvan de leider een enorm drugsnetwerk wil opbouwen samen met de Chinese maffia. De tijd begint te dringen en de situatie wordt steeds gevaarlijker.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Takao Ôsawa op televisie komt.

Reageer