Ruth Hiatt

Acteur

Ruth Hiatt is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Ridin' Thru

1934 | Western

Verenigde Staten 1934. Western van Harry S. Webb. Met o.a. Tom Tyler, Ruth Hiatt, Lafe McKee, Philo McCullough en Ben Corbett.

Producent Bernard Ray leverde géén kwaliteit af en Webb was een matig regisseur in deze periode van snelle produkties. In minder dan een week, zeker niet meer dan tien dagen, was zo'n film klaar. Meer dan 20 tot 25 duizend dollar mochten ze niet kosten en als er een paar maanden later 60 tot 80.000 dollar was teruggekomen had Ray leuk verdiend. Maar praat niet over de meeste van zijn produkties. Deze is ook uiterst matig, en westernfans betreurden vooral Tyler, die een perfecte westernacteur was.

The Sunset Trail

1932 | Western

Verenigde Staten 1932. Western van B.Reeves Eason. Met o.a. Ken Maynard, Ruth Hiatt, Philo McCullough, Frank Rice en Buddy Hunter.

Maynard en maatje Rice komen Hiatt te hulp, die haar ranch nauwelijks kan verdedigen tegen voortdurende aanvallen van outlaws. Rice wordt daarbij gedood, wat Maynard nog meer in actie brengt om nu ook zijn vriend te wreken. Herverfilming van de Buck Jones-western SHADOW RANCH, waarin Rice de vriend van Buck was. Bennett Cohen schreef en Arthur Reed nam op.

The Chinatown Mystery

1928 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1928. Avonturenfilm van J.P. McGowan. Met o.a. Joe Bonomo, Ruth Hiatt, Francis Ford en Al Baffert.

Serial in tien hoofdstukken. Bonomo is een geheim-agent die Hiatt moet beschermen. Die beschikt over een formule waarmee men kunstmatig diamanten kan maken. De bandiet, Ford, wil die formule in handen krijgen. Bonomo was op zijn best: de scène waarin hij de grote Baffert boven het hoofd houdt om weg te slingeren behoort tot de beroemdste scènes uit de geschiedenis van de serial.

His First Flame

1927 | Komedie

Verenigde Staten 1927. Komedie van Harry Edwards. Met o.a. Harry Langdon, Ruth Hiatt en Natalie Kingston.

Harry is in goeden doen en wordt door twee meisjes bemind. Het zijn zusters en de ene wil hem om zijn geld terwijl de ander echt van hem houdt. Om dat te bewijzen steekt ze zijn huis in lichterlaaie. Leuke komedie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ruth Hiatt op televisie komt.

Reageer