Graciela Borges

Acteur

Graciela Borges is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Martin Fierro

1968 | Historische film

Argentinië 1968. Historische film van Leopoldo Torre Nilsson. Met o.a. Alfredo Alcon, Lautaro Murua, Graciela Borges, Leonardo Favio en Walter Vidarte.

Torre Nilsson, een van Argentinië's internationaal bekende regisseurs, heeft met dit werk over de legendarische Fierro een film van epische proporties gemaakt. De film, die is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jose Hernandez, schetste Fierro's strijd tegen de harde wereld; niet alleen zijn strijd met de Indianen, maar ook met de beschaafde wereld van zijn tijd. De film, die geladen is met menselijke emoties en die Nilssons meesterhand verraadt, heeft historische waarde.

El dependiente

1968 | Drama

Argentinië 1968. Drama van Leonardo Favio. Met o.a. Walter Vidarte, Graciela Borges, Fernando Iglesias, Nora Cullen en Martin Andrade.

Een dertienjarige jongen krijgt werk in een ijzerwarenwinkel. Op zijn vijfenveertigste werkt hij nog steeds bij dezelfde winkel en hoopt hij de zaak te kunnen overnemen, zoals de eigenaar hem meerdere malen beloofd heeft. Een matige film.

De profesión sospechosos

1966 | Komedie

Spanje/Argentinië 1966. Komedie van Enrique Carreras. Met o.a. José Marrone, Antonio Prieto, Graciela Borges en Teresa Salvador.

Een groep vrienden schrijft een brief aan de tweede vrouw van een beroemde zanger, om haar mede te delen dat haar man zijn eerste vrouw heeft vermoord ... Een zeer behoorlijke komedie - veel meer op zijn Argentijns dan Spaans.

La Boda

1963 | Drama

Argentinië/Spanje 1963. Drama van Lucas Demare. Met o.a. José Suárez, Graciela Borges, Susana Campos en José Guardiola.

Aangekomen in het dorp waar zijn broer werkt, wil een rijke emigrant trouwen met een meisje uit die plaats. De bewoners trachten dit echter te verhinderen. Liefde en zeden staan centraal in dit niet erg gelukkige drama.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Graciela Borges op televisie komt.

Reageer