John Walcutt

Acteur

John Walcutt is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Roseanne

1995 | Biografie

Verenigde Staten 1995. Biografie van Paul Schneider. Met o.a. John Walcutt, Dawn Zeek, David Graf en Denny Dillon.

Over de populaire Roseanne Barr Arnold valt behoorlijk wat te vertellen. Haast uit het niets kwam ze tevoorschijn bij de Amerikaanse televisiezender ABC Network waar zij in korte tijd uitgroeide tot een bekende en geliefde televisiepersoonlijkheid. Roseanne's verleden is echter een stuk minder rooskleurig. De film begint in Salt Lake City waar Roseanne als zestienjarig meisje wordt aangereden door een auto, en volgt haar langs twee huwelijken, veel beslommeringen en uiteindelijk haar successen, om uiteindelijk een portret te schetsen van een opmerkelijke vrouw

Robin Cook's Harmful Intent

1994 | Thriller, Drama

Verenigde Staten 1994. Thriller van John Patterson. Met o.a. Tim Matheson, Emma Samms, Robert Pastorelli, Alex Rocco en Kurt Fuller.

Dr. Jeffrey Rhodes raakt verschrikkelijk in de problemen als hij bij een keizersnede een patiƫnte verliest. Voor de rechtbank ligt de zaak heel eenvoudig. Hij moet zich verantwoorden voor dood door schuld. De rechter woog zijn verleden mee, waarin hij van de morfine snoepte. Dr. Rhodes is ervan van overtuigd dat hij geen medische fout heeft gemaakt.

Return

1985 | Mysterie

Verenigde Staten 1985. Mysterie van Andrew Silver. Met o.a. Karlene Crockett, John Walcott, Lisa Richards, Frederic Forrest en Anne Lloyd Frances.

Een opgeblazen, oppervlakkig verhaal waarin Crockett probeert het mysterie van haar grootvaders dood te doorgronden en te ontraadselen. Haar naspeuringen leiden naar zijn geboorteplaats en ze komt achter een serie bizarre geheimen. Het begint veelbelovend, maar het resultaat is teleurstellend.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer John Walcutt op televisie komt.

Reageer