Igli Villani

Acteur

Igli Villani is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Nel giorno del Signore

1990 | Romantiek, Komedie

Italië 1990. Romantiek van Bruno Corbucci. Met o.a. Lando Buzzanca, Erminio Macario, Carlo Dapporto en Igli Villani.

Raffaello Sanzio (Buzzanca), schilder, beeldhouwer en architect, een van de grootste kunstenaars aller tijden, leefde van 1483 tot 1520. Er zou een schitterende film over hem te maken zijn, maar deze romantische tragikomedie van Corbucci stelt weinig voor. De vriend van de schilder wordt beschuldigd van moord op een edelvrouw die een oogje had op Rafaël. Rafaël probeert de onschuld van zijn vriend te bewijzen. Buzzanca is weliswaar sympathiek maar fout gecast.

Puro siccome un angelo papà mi fece monaco...

1969 | Komedie

Italië 1969. Komedie van Gianni Grimaldi. Met o.a. Lando Buzzanca, Igli Villani en Didi Perego.

Een technisch weinig bijzondere, maar zeer grappige komedie over een rasechte, onschuldige en niet als te slimme Siciliaanse prins en zijn privéleraar. De vader van de prins stuurt hen naar een klooster in Monza. In het klooster probeert de prins een goede volgeling te zijn maar de jonge vrouwen in Monza laten hem niet met rust. Een situatiekomedie over de tegenspoed van een monnik in de dop.

La lagge della violenza...tutti on nessuno

1969 | Western

Italië 1969. Western van Gianni Crea. Met o.a. Lincoln Tate, Angel Aranda en Igli Villani.

Goedkope spaghettiwestern met waardeloze dialogen en dito acteerwerk, maar inclusief de gebruikelijke vuur- en vuistgevechten. Een man die een paar jaar onschuldig in de gevangenis heeft gezeten, wil na zijn vrijlating wraak nemen op degenen die hem erin geluisd hebben, te beginnen met de corrupte sheriff.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Igli Villani op televisie komt.

Reageer