Jay Huguley

Acteur

Jay Huguley is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Temptations

1999 | Erotiek

Verenigde Staten 1999. Erotiek van Romy Hayes. Met o.a. Lauren Hays, Monique Parent, Jay Huguley, Brad Bartram en Allison Thomas.

Beverly Halloway (Hays) die met haar getrouwde zus de ge[KA3]erfde familiefarm aan de gang tracht te houden, krijgt bezoek van haar beste vriendin Charlene (Parent) uit de grote stad, die haar vriendje moest achterlaten. Beverly vertelt heel kort over de moeilijkheden die ze ondervinden bij het bewerken van het land, het verzorgen van het vee, het binnenhalen van de oogst en over een onbetrouwbare projectontwikkelaar, die op hun grond aast. Beverly is ook nog niet helemaal over de pijnlijke ervaringen heen van haar laatste relatie, die is stuk gelopen. Gelukkig vindt zij troost aan Charlene`s brede boezem en genot tussen diens dijen, maar ze zijn ook rivalen: ze loeren beiden op cowboy Tanner (Huguley). Een waar feest voor de fans van Parent. Huguley ziet er niet als een John Wayne type uit, maar hij heeft dan weer andere eigenschappen. Het scenario is van J.J. Pivo. Het camerawerk is van Andreas Kossak.

Call girls

1995 | Thriller

Verenigde Staten 1995. Thriller van Robert Spera. Met o.a. Vincent Gale, Jay Huguley en Melanie Hall.

Diandra Jensen is een getalenteerde, maar naar erkenning strevende jonge kunstfotografe die reikhalzend uitkijkt naar succes. Platzak na een mislukte eerste expositie, neemt ze een baan aan bij een escortservice. Diandra's eerste klant, Arthur Benton, is een rijke mecenas die haar in een gevaarlijke wereld van seksuele uitbuiting leidt en haar na verloop van tijd volledig beheerst. Als Diandra zich uiteindelijk uit zijn greep weet te bevrijden, keert ze terug naar de fotografie en legt ze een bewustzijn en gevaar in haar werk als nooit tevoren

Call Girl

1995 | Erotiek

Verenigde Staten 1995. Erotiek van Robert Spera. Met o.a. Melanie Hall, Jay Huguley, Vincent Dale, Dani Thompson en Rod Roeser.

Fotografe Diandra Jensen (Hall) die geen succes heeft in haar vak, gaat het beroep van de dame uit de titel uitoefenen. Dat gaat heel wat beter, al is het niet zonder risico's. U bent dus gewaarschuwd. Het scenario is van de regisseur en Michael E. Jordan. Ook bekend als NIGHTTIME LOVER.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jay Huguley op televisie komt.

Reageer