Eduardo Palomo

Acteur

Eduardo Palomo is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

La mujer de Benjamin

1991 | Romantiek, Drama

Mexico 1991. Romantiek van Carlos Carrera. Met o.a. Eduardo Lopez Rojas, Arcelia Ramirez, Malena Doria, Eduardo Palomo en Ana Bertha Espin.

Liefdesdrama in een klein dorpje op het Mexicaanse platteland. Benjamin, een hulk van vijftig, wordt verliefd op het mooiste meisje van het dorp, maar die valt voor een vrachtwagenchauffeur. Intussen is de zus van Benjamin in stilte verliefd op de pastoor, maar die stelt zich tevreden met de blote engeltjes uit zijn gebedenboek. Onbeantwoorde liefde in het kwadraat, dus. Een juweeltje van een 'kleine' film, eenvoudig maar vol sfeer en met soms een absurdistisch trekje. Regisseur Carrera, die ook het scenario schreef, kijkt met veel liefde naar de mensen.

Rojo amanecer

1990 | Drama

Mexico 1990. Drama van Jorge Fons. Met o.a. María Rojo, Demián Bichir, Eduardo Palomo en Héctor Bonilla.

In 1968 protesteert een hele familie uit de middenstand niet zonder dat hun eigen bloed vloeit tegen de politieke onderdrukking van de studentenbeweging: hun twee extreem linkse zonen zijn namelijk daarin actief. Geïnspireerd op een ware gebeurtenis, maar de mogelijkheden zijn niet uitgebuit. Toch geen teleurstelling voor de filmliefhebber, want vooral het slot is zeer ontroerend.

Derrumbe

1986 | Fantasy

Mexico 1986. Fantasy van Eduardo Carrasco Zanini. Met o.a. Eduardo Palomo, Yira Aparicio, Simón Guevara en Martha Papadimitriu.

Deze geschiedenis verbindt verschillende personages die buitengewoon heftig reageren op onrecht. Curieuze, socio- politiële film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Eduardo Palomo op televisie komt.

Reageer