Pastora Imperio

Acteur

Pastora Imperio is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

El Amor brujo

1949 | Romantiek, Drama

Spanje 1949. Romantiek van Antonio Román. Met o.a. Ana Esmeralda, Manolo Vargas, Elena Barrios en Pastora Imperio.

De liefdesgeschiedenis tussen de zigeuner Antonio en de zigeunerin Candelas wordt voortdurend overschaduwd door de meedogenloze Diego, haar vroegere en wrede minnaar. Hun verhouding is zodoende niet als die zou moeten zijn. Naar de beroemde opera van Manuel de Falla.

Canelita en rama

1943 | Romantiek

Spanje 1943. Romantiek van Eduardo G. Maroto. Met o.a. Juanita Reina, Pastora Imperio, Luis Peña en Fernando Fresno.

De liefdesgeschiedenis van een jonge Andalusische knecht die in het buitenland woont en een zigeunerin waarvan de vader onbekend is. Een typisch folkloristische film uit die tijd.

La Marquesona

1940 | Musical

Spanje 1940. Musical van Eusebio Fernández Ardavín. Met o.a. Pastora Imperio, Luchy Soto, Jesús Tordesillas en Mari de Río.

De ondergang en de herrijzenis van een beroemde vedette van de flamenco op middelbare leeftijd. Een van de meest populaire folkloristische films uit de Spaanse cinema.

María de la O

1936 | Drama

Spanje 1936. Drama van Francisco Elías. Met o.a. Antonio Moreno, Carmen Amaya, Pastora Imperio en Julio Peña.

Uit rassenhaat wordt een zigeunerin, die met een schilder uit de middenklasse getrouwd is, vermoordt. Een van de weinige Spaanse films die zich van de schilderachtige en afgezaagde componenten van de flamenco losmaakt, teneinde de geworteldheid ervan in het volk aan te snijden. De film behaalde een groot succes in het republikeinse Spanje, mede omdat de legendarische danseres Carmen Amaya de hoofdrol speelde.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Pastora Imperio op televisie komt.

Reageer