Justin Salinger

Acteur

Justin Salinger is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Ray & Liz

2018 | Drama

Verenigd Koninkrijk 2018. Drama van Richard Billingham. Met o.a. Justin Salinger, Ella Smith, Tony Way en Richard Ashton.

In 1996 publiceerde de Britse fotograaf en schilder Richard Billingham het fotoboek Ray’s a Laugh, over zijn alcoholische vader Ray en zijn obese, zwaar getatoeëerde moeder Liz. Ruim twintig jaar later debuteert hij als speelfilmregisseur met Ray & Liz, een grimmig, maar nooit klagerig portret van twee falende ouders. Laat je vooral niet afschrikken door het sombere en fragmentarisch vertelde verhaal (er lopen drie verschillende verhaallijnen door elkaar), maar geniet van de trefzekere regie, en de harde waarheid die door Billingham opvallend warm en zonder wraakgevoelens wordt getoond.

Waking the Dead: Thin Air

2003 | Thriller, Misdaad

Verenigd Koninkrijk 2003. Thriller van Ed Bennett. Met o.a. Trevor Eve, Susan Johnston, Holly Aird, Wil Johnson en Claire Goose.

In 1989 verdwijnt in het chique Hampstead in Noord-Londen de achttien-jarige Joanna Gold (Winkleman). Haar stoffelijk overschot werd nooit gevonden. Bijna vijftien jaar later wordt in een opslagplaats onder de spoordijk nabij het station King`s Cross Joanna`s rode jurk gevonden. Peter Boyd (Eve) heeft de eigenaar van de box Alec Garvey (Salinger) snel achterhaald. Hij is een zonderlinge wietroker, die nog in de jaren van Carnaby Street en The Beatles leeft. Onder druk van het openbaar ministerie sluit Boyd hem in op verdenking van moord. Als hippie Alec een poging tot zelfmoord doet, begrijpt Boyd dat hij veel te snel heeft gehandeld en zich nodeloos heeft laten beïnvloeden. Met zijn team gaat hij de zaak uitpluizen en de film is dan helemaal overgegaan naar het bekende misdaaddrama. Het wordt evenwel goed gebracht en bij zulke gevallen denken amateurspeurneuzen dat je slechts in kleine kring moet zoeken - krijgen ze gelijk? Wie het weten wil, moet gaan kijken. Het scenario is van Ed Whitmore.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Justin Salinger op televisie komt.

Reageer