Scott Mechlowicz is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Cat Run 2

2014 | Actiefilm

Verenigde Staten 2014. Actiefilm van John Stockwell. Met o.a. Scott Mechlowicz, Alphonso McAuley, Winter Ave Zoli, Leonardo Nam en Vanessa Branch.

Anthony en Julian zijn twee privédetectives die nog niet zo lang in het vak zitten. Julians neef raakt in de problemen wanneer een feestje met strippers op een militaire basis in een bloedbad eindigt. Het duo besluit de zaak te onderzoeken, maar realiseren al snel dat ze zich op gevaarlijk terrein bevinden. Het wordt nog merkwaardiger wanneer ze tegen de excentrieke Tatiana opstuiten.

Gone

2007 | Thriller, Horror

Verenigd Koninkrijk/Australië 2007. Thriller van Ringan Ledwidge. Met o.a. Amelia Warner, Shaun Evans, Scott Mechlowicz en Yvonne Strahovski.

De Britse rugzaktoeristen Sophie (Warner) en Alex (Evans) krijgen op hun tocht door de onherbergzame Australische outback een lift van de uit Amerika afkomstige Taylor (Mechlowicz), op het eerste gezicht een aardige jongen, maar er is iets vreemds aan hem. Waarom heeft hij bijvoorbeeld een Polaroid bij zich van Alex met een jongedame, die niet Sophie is? Aardige psychologische thriller met goed spel over de gevaren van verre reizen. Het regiedebuut van voormalig reclamefilmer Ledwidge schept door het sfeervolle begin hoge verwachtingen, maar eindigt een tikje conventioneel.

Peaceful Warrior

2006 | Drama, Sportfilm

Verenigde Staten/Duitsland 2006. Drama van Victor Salva. Met o.a. Scott Mechlowicz, Nick Nolte en Amy Smart.

De getalenteerde, arrogante Dan Millman is een turner met een olympische droom en een gouden toekomst. Een blessure gooit echter roet in het eten en zijn leven neemt een dramatische wending. Een toevallige ontmoeting met de mysterieuze vreemdeling Socrates zorgt voor een ommekeer, als deze man hem leert dat er meer in het leven is dan roem en medailles.

Mean Creek

2004 | Drama

Verenigde Staten 2004. Drama van Jacob Aaron Estes. Met o.a. Rory Culkin, Trevor Morgan, Ryan Kelley, Scott Mechlowicz en Josh Peck.

Een groepje tieners nodigt een pestkop van school uit voor een boottripje: terugpesten is het plan. Het uitje loopt gruwelijk uit de hand. Regisseur Jacob Aaron Estes maakt van zijn speelfilmdebuut, dat zich afspeelt onder de zomerzon en op meditatief gefilmd kalm water, een afgewogen coming of age-drama dat in kleine stapjes wordt opgebouwd. De pestkop paait en sart en legt alles vast met zijn camera. Toch worden alle rollen even gekanteld in Estes' fraaie scenario dat vooral door de zorgvuldig geformuleerde dialogen mooi inzicht geeft in ernstig tienergeworstel.

EuroTrip

2004 | Komedie

Verenigde Staten 2004. Komedie van Jeff Schaffer. Met o.a. Scott Mechlowicz, Jacob Pitts, Michelle Trachtenberg, Matt Damon en Vinnie Jones.

Scott (Mechlowicz) die na zijn eindexamen door zijn lief gedumpt wordt, besluit naar zijn blonde Duitse penvriendin af te reizen. Dit resulteert in een trip door Europa waarin alle clichés aan bod komen. Europa is even groot als een winkelcentrum en Parijs is een voorstad van Berlijn - de basiskennis van Scott en reisgenoten is beperkt. Hun vooroordelen kloppen niet, maar andere misvattingen worden wel waarheid. In Amsterdam vinden ze perverse Duitstalige seks, in Londen ontmoeten ze hooligans in een Manchester United-pub, en een Berlijnse kleuter tekent een klein zwart snorretje onder zijn neus. Schaamteloos foute komedie.