Liliane Clune

Acteur

Liliane Clune is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Justice Express

1990 | Thriller

Frankrijk 1990. Thriller van Richard Martin. Met o.a. Jean Leclerc, David Jalil en Liliane Clune.

Een in Quebec gestationeerde Zwitserse diplomaat en een jonge vrouw met een galerie voor Indiaanse kunst worden min of meer gedwongen een onbekende gewonde man, die zich voordoet als een politieke vluchteling, onderdak te verlenen. In feite gaat het om een terrorist. Al honderdmaal eerder vertoond en in alle opzichten afgezaagd. Een flutfilm.

The Garnet Princess

1987 | Familiefilm, Fantasy

Canada 1987. Familiefilm van Daniele J. Suissa. Met o.a. Jean Le Clere, Liliane Clune, Claire Roger, Yvette Brind'Amour en Alan Moze.

De ouders van een meisje moesten wegens oorlog een klein koninkrijk ontvluchten en hebben vóór hun dood niet verteld wat haar afkomst was. De wees ontmoet een geheimzinnige man, die haar zegt dat ze van koninklijke bloede is. Ze kan niet geloven dat ze een prinses is, maar dan wordt ze door afgunstige lieden ontvoerd. Een onderhoudend modern sprookje voor de jeugd.

Claire... cette nuit et demain

1987 |

Canada 1987. Nardo Castillo. Met o.a. Liliane Clune, Luc Matt en Nicole Leblanc.

Claire, die dertig jaar is, besluit een kind te nemen via kunstmatige inseminatie. Ze aarzelt nog wel een beetje en praat erover met Julien, een schilder die haar geliefde wordt. Samen dwalen ze eindeloos door de stad, al pratend en elkaar ondervragend. Ook aan de film komt geen einde en de kijker vraagt zich af wat de regisseur er precies mee wilde. Ongelofelijk veel geouwehoer en uiteindelijk gaat het nergens over. Een slechte imitatie van de films van Marguerite Duras.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Liliane Clune op televisie komt.

Reageer