Andrej Tichomirov

Acteur

Andrej Tichomirov is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Dorogaja Jelena Sergejevna

1987 | Drama

SU 1987. Drama van Eldar Rjasanov. Met o.a. Marina Nejolova, Natalia Schtschukina, Andrej Tichomirov, Dmitri Marjanov en Fjodor Dunajevski.

Op de dag van haar verjaardag die ze zelf bijna was vergeten, staan er vier leerlingen voor haar deur om haar te feliciteren en te f[KA4]eteren. Dat is echter niet zonder eigen belang; ze willen de sleutel van de brandkast met de examenopgaven. Om dit doel te bereiken spelen er zich allerlei zaken binnen de huis clos van het kleine appartement af: angst, ego[KA3]isme en onderdrukking. Het allegorische, succesvolle toneelstuk van Ludmilla Rasumovskaja (naar haar roman) werd in 1967 verboden en kon dankzij de glasjnost een filmbewerking krijgen, maar is tien jaar later (e.v.) achterhaald door de geschiedenis; het is te droog en kan het niet alleen hebben van de op zichzelf tijdloze diepmenselijke elementen. Al met al blijft het een verfilmd theaterstuk. Scenario van Rasumovskaja en regisseur Rjasanov. Camerawerk van Vadim Allissov.

Dorgaja Jelena Sergejewna

1987 | Drama

SU 1987. Drama van Eldar Rjasanow. Met o.a. Natalia Stschukina, Marina Nejolowa en Andrej Tichomirov.

Als wiskundelerares Jelena Sergejewna jarig is, staan er plotseling vier van haar leerlingen voor de deur. De leerlingen liggen tijdens de les vaak met Jelena in de clinch, maar nu geven ze haar bloemen en champagne. Jelena weet echter niet dat wanneer deze leerlingen de volgende dag een slecht examen maken, zij Jelena's leven tot een hel zullen maken.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Andrej Tichomirov op televisie komt.

Reageer