John Ventantonio

Acteur

John Ventantonio is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Hawkins: A Life for A Life

1973 | Misdaad, Mysterie, Drama

Verenigde Staten 1973. Misdaad van Jud Taylor. Met o.a. James Stewart, Strother Martin, Tyne Daly, James Hampton en John Ventantonio.

De verdrietige Joseph Hamilton, de vader van de labiele Eric, beschuldigt in het openbaar de psychologen Tony Farley en Jeff Compton (Ventantonio) verantwoordelijk te zijn voor de dood van zijn zoon. Korte tijd later wordt Joseph Hamilton gearresteerd wegens doodslag, omdat hij tijdens een wilde achtervolging van de auto van Compton en Farley een ongeluk veroorzaakt zou hebben dat Farley het leven kostte. B.J. Hawkins (Stewart) neemt de verdediging van Hamilton op zich. Compton zou hem gezien hebben. De beschuldiging berust slechts op de getuigenis van één man, Een kijkje in de praktijken van beide wetenschappers levert veel stof op voor een adequate verdediging. Veel van hetzelfde en niet echt opwindend of spannend; de afloop staat van tevoren vast.

Private Parts

1972 | Horror, Komedie, Thriller, Erotiek

Verenigde Staten 1972. Horror van Paul Bartel. Met o.a. Ann Ruymen, Lucille Benson, Laurie Main en John Ventantonio.

Een volkomen perverse zwarte komedie annex thriller over een tienermeisje dat van huis is weggelopen en terecht is gekomen in het vreemde hotel van haar tante, waar de gasten stuk voor stuk even eigenaardig zijn. Er wordt een serie moorden gepleegd, maar centraal staan vooral de seksuele buitenissigheden, zoals voyeurisme, narcisme en travestie, waarvan verslag wordt gedaan op een manier die deze film ongeschikt maakt voor al te gevoelige kinderzieltjes. Als Andy Warhols CHELSEA GIRLS mede was geregisseerd door Alfred Hitchcock en John Waters zou het produkt hebben geleken op dit regiedebuut van Bartel.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer John Ventantonio op televisie komt.

Reageer