Greta Thyssen is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Journey to the Seventh Planet

1962 | Sciencefiction

Verenigde Staten/Zweden 1962. Sciencefiction van Sidney Pink. Met o.a. John Agar, Greta Thyssen, Ann Smyrner, Mimi Heinrich en Carl Ottosen.

In het jaar 2001 ontdekt een expeditie naar Uranus een vijandig buitenaards brein dat gedachten in werkelijkheid kan omzetten. Goedkoop, onhandig en saai, met niet meer dan een greintje fantasie.

Three Blondes In His Life

1960 | Drama

Verenigde Staten 1960. Drama van Leon Chooluck. Met o.a. Jock Mahoney, Greta Thyssen, Anthony Dexter en Jesse White.

Een soms onontwarbare kluwen van terugblikken op de romances en de misstappen van een inmiddels gestorven verzekeringsinspecteur.

The Blood Creature

1959 | Horror

Verenigde Staten 1959. Horror van Gerry De Leon. Met o.a. Richard Derr, Greta Thyssen en Francis Lederer.

Een soms onontwarbare kluwen van terugblikken op de romances en de misstappen van een inmiddels gestorven verzekeringsinspecteur.

Terror Is a Man

1959 | Horror, Sciencefiction

Verenigde Staten 1959. Horror van Gerry De Leon. Met o.a. Francis Lederer, Greta Thyssen, Richard Derr en Oscar Keesee.

Een schipbreukeling spoelt aan op een bijna onbewoond eiland. Er woont een geleerde met vrouw en assistent. De man experimenteert met genetische manupilatie en wil van een panter een mens maken. Waar hij wel in slaagt, is het maken van een monster met de bloeddorstigheid van een roofdier en het intellect van een mens. Amateuristisch geacteerde griezelfilm die erg veel doet denken aan H.G. Wells' The Island Of Dr. Moreau. Voorspelbaar en sfeerloos scenario van Harry Paul Harber lijdt bovendien nog aan bloedarmoede door het lage budget. Voor de liefhebbers van het genre kan het nog dienst doen als komische act op een cult-avond. Op de Philippijnen opgenomen door Emmanuel I. Rojas. Heruitgebracht als BLOOD CREATURE.

The Beast of Budapest

1958 | Drama, Misdaad

Verenigde Staten 1958. Drama van Harmon Jones. Met o.a. Gerald Milton, John Hoyt, Greta Thyssen, Michael Mills en John Banner.

Afgezaagde uitbeelding van een vader-zoonconflict over politiek, dat wordt opgelost wanneer de dood van de vader zijn zoon de ogen opent voor de waarheid omtrent het leven in communistisch Hongarije.

Bus Stop

1956 | Komedie, Romantiek, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1956. Komedie van Joshua Logan. Met o.a. Marilyn Monroe, Don Murray, Arthur O'Connell, Betty Field en Eileen Heckart.

Een uitstekende tragikomedie die bewijst dat Monroe wel degelijk kan acteren als ze op gevoelige wijze de rol van een zangeres speelt. Murray is de ruwe cowboy die haar probeert te strikken; Field is mooi als serveerster. Scenario van Georges Axelrod naar het theaterstuk van William Inge. Ook bekend als WRONG KIND OF GIRL.