Georges Guéret is regisseur en acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Secrets intimes d'une petite vicieuse

1983 | Erotiek

Frankrijk 1983. Erotiek van Georges Guéret. Met o.a. Melody Bird, Christine Frassati, André kay, Gérard Houda en Lucie Doll.

Opnieuw gemonteerde en ingekorte versie van VOULEZ-VOUS MON C...?, een snertfilm van dezelfde regisseur (1981)

Les Filles du camping

1982 | Erotiek

Frankrijk 1982. Erotiek van Alain Payet. Met o.a. Jean Tolzac, Marianne Aubert, Isabelle Brel, Jean Cherlian en Georges Guéret.

Bewogen vakantie op een camping. Hoe moet je een gecensureerde seksfilm beoordelen? Stelt u zich zoiets voor als een griezelfilm waar de enge scènes uit zijn gesneden.

Soirée spéciale chez Karine

1981 | Erotiek

Frankrijk 1981. Erotiek van Jean-Marie Pallardy. Met o.a. Karin Schubert, Jean-Marie Pallardy, Gordon Mitchell, Georges Guéret en Andrée Kool.

Een nieuwe montage van de film UNE FEMME SPECIALE (1979) met een aantal nieuwe scènes, wat het geheel er niet veel beter op maakt. De van oorsprong Belgische regisseur Pallardy had aanvankelijk wel van enige ambitie blijk gegeven, alvorens geheel ten onder te gaan in de commerciële hardporno.

Femmes impudiques

1975 | Erotiek

Frankrijk 1975. Erotiek van Claude Pierson (Andrée Marchand). Met o.a. Ellen Coupey, Claudine Beccarie, Alain Saury, Jean-Michel Dermay en Nicole Daude.

Twee jonge vrouwen brengen een paar vakantieweken door in een landhuisje (nogal weelderig wel te verstaan). Niet tevreden met de genoegens van de lesbische liefde, gooien ze zich op elke man die langskomt, zoals ook op hun mannen die in vermomming komen. Beter verzorgd dan gewoonlijk, voor de rest weinig nieuws.

Les Emotions secrètes d'un jeune homme de bonne famille

1974 | Erotiek, Misdaad

Frankrijk 1974. Erotiek van Claude Mulot. Met o.a. Anne Libert, Francis Lemonnier, Patrick Penn, Barbara Sommers en Muriel Rivat.

De rijke zoon van een onevenwichtige vader (hij wordt waanzinnig) komt hij in contact met een fascistische jongere. Uit deze ontmoeting komen inbraken, chantage, geweld en moordpogingen voort. Een uitzonderlijk onaangenaam produkt, door de censuur misvormd doordat 346 meter zijn geknipt.

Le Journal érotique d'un bûcheron

1973 | Erotiek

Frankrijk 1973. Erotiek van Jean-Marie Pallardy. Met o.a. Willeke van Ammelrooy, Jean-Marie Pallardy, Renate Wolf, Georges Guéret en Joelle Coeur.

De titel zegt reeds genoeg: het erotisch dagboek van een houthakker.

L' Erotisme à l'étude

1973 | Erotiek

Frankrijk 1973. Erotiek van Jean-Marie Pallardy. Met o.a. Evelyne Scott, Claude Sandron en Georges Guéret.

Een notaris in een provinciedorp zit zo achter de vrouwtjes aan, dat zijn praktijk bijna te gronde gaat. Deze schamele rommel van Pallardy stoeit wat met seks en moord.