Francesco Salvi

Regisseur, Acteur

Francesco Salvi is regisseur en acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Vogliamoci troppo bene

1989 | Komedie

Italië 1989. Komedie van Francesco Salvi. Met o.a. Francesco Salvi, Holly Higgins, Barbara D'Urso, Marco Predolin en Enzo Braschi.

Chaotische film die zichzelf nergens serieus neemt, vol grollen. De humor wil sarcastisch zijn, maar is meestal stupide. Regisseur/acteur Salvi heeft in zijn eerste film veel te veel visuele grappen willen maken, en dat wordt na een poosje nogal vermoeiend. Hij mengt spel en animatie, met matig resultaat. Een mager verhaal dat voornamelijk gaat over een man die in augustus, als alle Italianen met vakantie zijn, alleen in de stad blijft, waar hij allerlei vreemde vogels ontmoet. Een nogal stom geheel.

Vado a vivere da solo

1982 | Komedie

Italië 1982. Komedie van Marco Risi. Met o.a. Jerry Calà, Elvire Audray en Francesco Salvi.

Een student die zijn tirannieke ouders moe is, besluit op zichzelf te gaan wonen. Hij begint vol verwachting aan zijn nieuwe leven en ontmoet al gauw een jong Frans meisje dat op zoek is naar de ware Jacob. Het bekende jongen-ontmoet-meisje- stramien, in komedievorm, maar de film biedt niets nieuws of geestigs, alleen maar wat flauwe aanstellerij.

Attila - Il flagello del dio

1982 | Avonturenfilm, Komedie

Italië 1982. Avonturenfilm van Castellano en Pipolo. Met o.a. Diego Abatantuonco, Rita Rusic, Mario Pedone, Francesco Salvi en Mauro Dei Francesco.

Vulgaire pulpfilm, die uitsluitend geschikt is voor een onvolwassen publiek en gaat over een woeste horde Hunnen die slaags raken met de autochtone (vroeg middeleeuwse) romeinse bevolking. Avontuur en komedie zijn op een verontrustende wijze gedegradeerd naar de onderste divisie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Francesco Salvi op televisie komt.

Reageer