Shelley Thompson

Acteur

Shelley Thompson is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Ad Police 3: I Want Medicine...

1995 | Animatie

Japan 1995. Animatie van Akira Nishimori. Met o.a. Shelley Thompson en Adam Henderson.

Billy, een agent van de AD Police, gaat ermee akkoord zichzelf te laten ombouwen tot een onverwoestbare robot, om voomers uit te schakelen. Het proces heeft echter zijn nevenwerkingen op Billy's geest. Hij wordt ultragewelddadig en raakt verslaafd aan drugs.

Ad Police 2: The Paradise Loop

1995 | Animatie

Japan 1995. Animatie van Akira Nishimori. Met o.a. Adam Henderson, Anne Marie Zola en Shelley Thompson.

De AD Police onderzoekt een aantal moorden op prostituees op de zogenaamde Paradise Loop, een oude metrolijn. In eerste instantie lijkt een voomer verantwoordelijk te zijn, maar dan blijkt dat het om een menselijke vrouw te gaan die meer dan 70% van haar vitale organen liet vervangen door cybernetische organen.

Ad Police 1: Voomer Madness

1994 | Animatie, Sciencefiction

Japan 1994. Animatie van Takamasa Ikegami en Stuart Cooper. Met o.a. Adam Henderson en Shelley Thompson.

De AD Police wordt in het Tokyo van 2027 opgericht om dolgedraaide voomers (robots die vuil werk opknappen en sexuele behoeften vervullen) uit te schakelen. Leon sluit zich aan bij de AD Police, en onderzoekt een aantal nieuwe moorden. Hij komt een handel in illegaal gereactiveerde voomers op het spoor. Deze anime combineert elementen van RoboCop en Blade Runner.

Labyrinth

1986 | Familiefilm, Fantasy, Avonturenfilm

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 1986. Familiefilm van Jim Henson. Met o.a. David Bowie, Jennifer Connelly, Toby Froud en Shelley Thompson.

Tiener Connelly betreedt het rijk van de Koning der Goblins (Bowie) om haar gekidnapte broertje, dat nog een zuigeling is, terug te halen. Ze ontmoet o.a. een vriendelijke dwerg en een theedrinkende worm. Ze wordt bijna verzwolgen door de eeuwige maalstroom. Na een duivels doolhof en een eindloze Escherachtige wenteltrap dringt zij bij Bowie door. Geen onaardig fantasy- werkje voor kinderen en (grote) Muppet-fans. Het script is van Terry Jones (MONTY PYTHON), en Jim Henson (de schepper van The Muppets) produceerde met zijn Creative Work Shop in samenwerking met George Lucas.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Shelley Thompson op televisie komt.

Reageer