Roy Kieffer

Acteur

Roy Kieffer is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Pure Country

1992 | Muziek, Drama

Verenigde Staten 1992. Muziek van Christopher Cain. Met o.a. George Strait, Lesley Ann Warren, Isabel Glasser, Kyle Chandler en Rory Calhoun.

De populaire country-zanger Dusty Wyatt Chandler (Strait) is de glitter en de show beu. Hij laat zijn band in de steek en gaat op zoek naar zijn familie en geboortegrond. Zijn wanhopige manager Lula Rogers (Warren) laat hun optreden toch doorgaan met de ambitieuze Buddy Jackson (Kyle Chandler) onaangekondigd in plaats van Dusty. Buddy wil hier geld uitslaan en chanteert Lula. Ondertussen heeft Dusty zich in anonimiteit teruggetrokken op de ranch van Harley Tucker (Glasser) en haar vader Ernest (Calhoun). Muzikaal drama dat slechts ten dele gelukt is. George Strait kan als zanger door de beugel, maar acteren heeft hij nog niet onder de knie. Warren schmiert op afschuwelijke manier. Gelukkig redden de veteranen Calhoun en McClure (als Dusty's grootmoeder Ivy Chandler) het een en ander van deze rolprent. Rex McGee schreef het scenario, met Richard Bowen aan de camera. Uitsluitend voor C & W-fans. Dolby Stereo en Technicolor.

Dance or Die

1988 | Thriller

Verenigde Staten 1988. Thriller van Richard W. Munchkin. Met o.a. Roy Kieffer, Rebecca Barrington, Georgia Neu en Jack Zavorak.

Ongewonere films dan deze kom je niet gauw tegen: een choreograaf uit Las Vegas wordt bedreigd door criminelen uit het drugmilieu en wordt gekweld door nachtmerries over videoclips vol beeldspraak. Je kunt er wel een paar keer mee lachen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Roy Kieffer op televisie komt.

Reageer