Joseph Kaufmann: cast.
Er zijn 3 films gevonden.

Heavy Traffic

1973 | Animatie, Misdaad, Experimenteel

Verenigde Staten 1973. Animatie van Ralph Bakshi. Met o.a. Terri Haven, Joseph Kaufmann en Beverly Hope Atkinson.

In een grauwe Newyorkse buurt, waar het krioelt van gangsters, moordenaars en hoeren, leeft de familie Corleone. Vader is een zware jongen wiens leven vergald wordt door een twistzieke echtgenote, die niet terugdeinst voor geweld en een 'godfather' die kritiek heeft op de hem bewezen diensten. Met onbegrip ziet de vader zoonlief, een timide jongeling, wegkwijnen in dit gore milieu van seks en geweld. Met grote vaardigheid weet Bakshi tekenfilm te combineren met beelden van het echte New York en laat hij fictie en realiteit in elkaar overvloeien waardoor hij het medium verrijkt. Seks, humor maar ook poëzie krijgen een eigen reliëf. Misschien minder geëngageerd dan FRITZ THE CAT, maar technisch is deze film veel zuiverder. Het scenario van Bakshi zelf getuigd van groot meesterschap. De camera werd gehanteerd door Ted C. Bemiller en de stemmen horen toe aan o.a. Joseph Kaufmann, Beverly Atkinson, Frank De Kova en Terri Haven.

Private Duty Nurses

1971 | Erotiek

Verenigde Staten 1971. Erotiek van George Armitage. Met o.a. Kathy Canon, Joyce Williams, Pegi Boucher, Joseph Kaufmann en Herbert Jefferson Jr..

De tweede van de vijf 'verpleegster-films' die Roger Corman heeft gemaakt en ook de slechtste. In deze mistroostige en humorloze rolprent wordt meer aandacht geschonken aan de toen nieuwe waterbedden dan aan de voorvallen in het ziekenhuis. De zich vervelende acteurs kunnen het ook niet helpen. Het vervolg heet NIGHT CALL NURSES.

Brute Corps

1971 | Drama, Misdaad

Verenigde Staten 1971. Drama van Harry Jameson. Met o.a. Paul Carr, Joseph Kaufmann, Alex Rocco en Jennifer Billingsley.

Een jonge Amerikaan en zijn vriendin trekken door Mexico, waar een wilde troep Vietnam-veteranen zich aan hen vergrijpt. Een keiharde terreurfilm vol moord, seks en sadisme, maar zonder enige kwaliteit. Een bedenkelijke manier om een actueel thema te verfilmen.