José Marco Davó

Acteur

José Marco Davó is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Cabriola

1969 | Familiefilm, Muziek

Spanje 1969. Familiefilm van Mel Ferrer. Met o.a. Marisol, Angel Peralta, Rafael de Cordova, José Marco Davó en Vala Clifton.

Een kinderfilm rond tiener-idool Marisol, die vermomd als jongen rijk wordt door haar succes als stierenvechter. Ook bekend als EVERY DAY IS A HOLIDAY.

La Frontera de Dios

1963 | Drama

Spanje 1963. Drama van César Ardavín. Met o.a. Enrique Avila, José Marco Davó, Manuel Manzaneque en Julia Gutiérrez Caba.

Door de droogte verliest een heel dorp zijn geloof. Onuitstaanbaar vroom plattelandsdrama.

Un Mundo para mí

1959 | Drama

Spanje/Frankrijk 1959. Drama van José Antonio de la Loma. Met o.a. Vicente Parra, Agnes Laurent, Armand Mestral en José Marco Davó.

Een jonge chemicus wil priester worden. Van het begin tot het einde belachelijk en leugenachtig.

El Tigre de Chamberí

1959 | Komedie

Spanje 1959. Komedie van Pedro Luis Ramírez. Met o.a. José Luis Ozores, Tony Leblanc en José Marco Davó.

De tegenslagen van een eenvoudige amateurbokser. Een ordinaire komedie, die slechts op de professionele aanpak van de hoofdrolspeler steunt.

Les bijoutiers du clair de la lune

1958 | Romantiek

Frankrijk/Italië/Spanje 1958. Romantiek van Roger Vadim. Met o.a. Pepe Nieto, Brigitte Bardot, Maruschi Fresno, Alida Valli en Stephen Boyd.

Een weesmeisje (Bardot) komt na een verblijf op een kloosterschool bij een oom en tante wonen. De oom heeft een dorpsmeisje tot zelfmoord gedreven, en wordt door de broer van het meisje tot een duel uitgedaagd. De oom verliest hierbij het leven. Bardot wordt verliefd op de broer - die echter de minnaar van haar tante blijkt te zijn - en helpt hem te vluchten. De jaloerse tante stuurt de politie achter hen aan. Vadim kan niet goed overweg met dit romantische verhaal. Sterk spel van Valli, Boyd en Bardot zijn minder overtuigend.

The Marines Are Coming

1934 | Drama

Verenigde Staten 1934. Drama van David Howard. Met o.a. William Haines, Conrad Nagel, Esther Ralston, Edgar Kennedy en Isabel Garcés.

Een afgezaagde oorlogsfilm rond Haines, een oude MGM-ster uit jaren twintig. Simpele actie en geschikt voor verstokte liefhebbers van het genre.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer José Marco Davó op televisie komt.

Reageer