Giuliana Gamba is regisseur en producer.
Er zijn 4 films gevonden.

Cover Boy: L'Ultima Rivoluzione

2007 | Drama

Italië 2007. Drama van Carmine Amoroso. Met o.a. Chiara Caselli, Francesco M. Dominedo, Luca Lionello, Luciana Littizzetto en Gabriel Spahiu.

Qualcuno da amare

2000 | Drama

Italië/Duitsland 2000. Drama van Giuliana Gamba. Met o.a. Veronica Pivetti, Robert Atzorn, Jessica Trani, Mattia Sbragia en Tommaso Politano.

Julius Ferri is gescheiden van zijn Amerikaanse vrouw en teruggekeerd naar zijn Italiaanse geboorteplaats Urbino, waar hij werkt in een gerenommeerde dierenkliniek. Hier ontmoet hij zijn grote jeugdliefde Claudia, die hem nooit heeft vergeven dat hij haar voor een Amerikaanse heeft verlaten. Als Julius' ex-vrouw de zorg voor beide kinderen eist, doet Julius Claudia een verzoek

La Cintura

1989 | Drama, Erotiek

Italië 1989. Drama van Giuliana Gamba. Met o.a. Eleonora Brigliadori, James Russo, Giuliana Calandra, Anna Bonaiuto en Karen Moore.

Deze zwakke film is te tam voor voyeurs en te slap voor kenners die op een hete, erotische en sadomasochistische rolprent rekenen. Gebaseerd op een roman van Alberto Moravia over een jonge vrouw die met een Amerikaan getrouwd is. Zij ontdekt dat zij opgewonden raakt als ze geslagen wordt. Ze zijn allebei geschokt als ze zich realiseren dat ze zich tot het sadomasochisme aangetrokken voelen, maar dat weerhoudt haar er niet van voor de verjaardag van haar man de fatale riem te kopen. De seksscène wordt met enige terughoudendheid behandeld, want het lijkt er op dat de acteurs hun ondergoed nog aanhebben wanneer ze de liefde bedrijven.

Profumo

1987 | Erotiek, Thriller

Italië 1987. Erotiek van Giuliana Gamba. Met o.a. Florence Guérin, Luciano Bartoli, Robert Egon Spechtenhauser en Giuliano Sestili.

Een ingenieur betrekt zijn vrouw in erotische fantasieën en morbide spelletjes, die steeds gevaarlijker worden. Uiterlijk lijken ze echter een keurig echtpaar. Op een gegeven moment wil de vrouw een einde maken aan de situatie. Ze huurt een huis aan zee, ontmoet daar een jongen en krijgt een verhouding met hem. Hun relatie ontaardt echter naarmate haar onbewuste perversiteit aan de oppervlakte komt. Verbitterd vermoordt ze haar man. Opwindende erotische scènes, maar de technische kwaliteiten van de film en het acteren zijn beneden peil.