Mark Watters is componist.
Er zijn 9 films gevonden.

Meet the Santas

2005 | Komedie, Familiefilm, Fantasy

Verenigde Staten 2005. Komedie van Harvey Frost. Met o.a. Steve Guttenberg, Crystal Bernard, Dominic Scott Kay, Armin Shimerman en Marcia Ann Burrs.

Om de troon van de Noordpool van zijn vader de Kerstman te erven, moet Nick Claus aan één vereiste voldoen. Hij moet getrouwd zijn. Hij vindt zijn toekomstige bruid in de alleenstaande moeder Beth Marshall. Maar als Beths moeder aan de geestelijke gezondheid van haar toekomstige schoonzoon begint te twijfelen, moet er wat kerstmagie aan te pas komen om het huwelijk van het jaar te laten doorgaan.

Winnie the Pooh: Springtime with Roo

2004 | Animatie

Verenigde Staten 2004. Animatie van Elliot M. Bour en Saul Andrew Blinkoff.

Het is bijna Pasen. De springerige babykangaroe uit het Honderdbunderbos heeft er zin in. Het is altijd groot feest, lekker met alle vrienden eieren zoeken en als klap op de vuurpijl het optreden van Konijn, verkleed als paashaas. Maar dit jaar is er iets mis. Konijn wil niet feesten maar schoonmaken. Disney verwerkte de kerstboodschap van A Christmas Carol in dit paasverhaal, om de kleintjes ervan te doordringen dat je feestdagen doorbrengt met familie. De een zal het een mooie boodschap vinden, een ander goedkoop sentiment. Originele, Engels gesproken versie met de stemmen van oa Jimmy Bennett, Jim Cummings en Ken Sansom. Nederlands gesproken versie met de stemmen van oa Kas Westerbeek, Kick Stokhuyzen, Kees van Lier en Hein Boele.

Single Santa Seeks Mrs. Claus

2004 | Komedie, Familiefilm, Fantasy

Verenigde Staten 2004. Komedie van Harvey Frost. Met o.a. Steve Guttenberg, Crystal Bernard, Dominic Scott Kay, Thomas Calabro en Armin Shimerman.

Reclamevrouw Beth Andrews leeft alleen voor haar werk en haar zoontje. Dan ontmoet ze een man die haar vertrouwen in de liefde herstelt. Alleen beweert hij doodleuk dat hij de zoon van de Kerstman is.

It's a Very Merry Muppet Christmas Movie

2002 | Komedie, Familiefilm, Animatie

Verenigde Staten 2002. Komedie van Kirk R. Thatcher. Met o.a. David Arquette, Joan Cusack, Matthew Lillard, William H. Macy en Whoopi Goldberg.

Kermit, Miss Piggy, Gonzo, Fozzy en de andere Muppets die van hun eigen show altijd zo'n grandioos amusante puinhoop maken, worden in deze kerstfilm geconfronteerd met de keiharde eigenaresse van hun theater (Joan Cusack): zij wil er een nachtclub van maken. In hun gevecht voor die gekoesterde plek zien de excentrieke artiesten hoe hun leven er had uitgezien zonder de beminnelijke kikker Kermit, stevige rots in de Muppetschaos. Makers van het eerste uur als Frank Oz ontbreken ditmaal, maar de warme, geestige sfeer en geweldige muziek zijn er gelukkig nog.

Doug's 1st Movie

1999 | Animatie, Fantasy, Horror, Familiefilm

Verenigde Staten 1999. Animatie van Maurice Joyce.

Doug en z'n vriend Skeeter gaan op zoek naar een monster

Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein

1999 | Animatie, Fantasy, Horror, Familiefilm

Verenigde Staten 1999. Animatie van Kathi Castillo.

Onze helden Alvin, Theodore en Simon krijgen een baantje bij het Majestic Movie Studio Park (lees: de Universal Studio). Het eerste wat zij doen is zelf een rondgang door het park maken. Als ze bij het kasteel van Dr. Frankenstein zijn aangeland, weten ze niet dat de echte Dr. Frankenstein er net is ingetrokken. Ze vinden het eng, maar kunnen ternauwernood ontsnappen. Dan merkt de kleine Theodore dat hij zijn troetelbeertje is vergeten. Het wordt hem aangereikt door het vriendelijke monster van Frankenstein, dat Franky heet. En dit is het begin van een grote vriendschap. Ze beleven gezamenlijk de nodige, korte, maar zeer spannende avonturen; en of het er nog van komt om te werken, vermeldt deze geschiedenis niet. Deze redelijk uitgevoerde tekenfilm lijkt heel veel op KISS MEETS THE PHANTOM OF THE PARK, maar dat zal liefhebbertjes van ALVIN & THE CHIPMUNKS weinig kunnen schelen; alleen volwassenen ergeren zich aan dit boerenbedrog. Met in de originele versie de stemmen van: Ross Bagdasarian Jr. als Alvin en Simon Seville, Dee Bradley Baker als Bus Driver, Michael Bell als Dr. Frankenstein, Mary Kay Bergman als Mother, Dody Goodman als Miss Rebecca Miller, Janice Karman als Theodore en Dave Seville, Kevin Michael Richardson als Bud Wiley en Frank Welker als The Monster. Het scenario is van John Loy.

All Dogs Go to Heaven 2

1996 | Animatie, Familiefilm

Verenigde Staten 1996. Animatie van Paul Sabella en Larry Leker.

Mak vervolg op het origineel van Don Bluth uit 1989. In de hondenhemel is de verveling troef. Charly en Itchy moeten nog een speciale opdracht vervullen. De trompet van aartsengel Gabri[KA3]el is door de schofterige Carface gestolen. Voor de onafscheidelijke viervoeters is dit een prachtige kans om met hun aardse vriendjes (maar ook met hun aartsvijanden) opnieuw hilarisch bedoelde avonturen te beleven. Charlie brengt het grootste deel van zijn tijd door een mooie Ierse setter te besnuffelen. De regie is alles behalve ge[KA3]inspireerd, de speciaal voor de film geschreven songs van Barry Mann en Cynthia Weil zijn niet opwindend. De leukste characters zijn Itchy, de enige overlevende van de originele film), en Carface. Red komt bedreigend uit de hoek en het acht-jarige jongetje (Wylie, de enige mens) mag er ook zijn. Wat aan de animatie ontbreekt is samenhang. Dat hoeft niemand te verbazen want de film werd getekend in studio's verspreid over de hele wereld: in Taiwan, Groot-Brittannië, Canada, Denemarken, Frankrijk en Thailand. Met in de originele versie de stemmen van: Charlie Sheen als Charlie, Sheena Easton als Ierse Setter, Ernest Borgnine als Carface, Dom DeLuise als Itchy, George Hearn als Red en Bebe Neuwirth. Adam Wylie als het jongetje is zichzelf.

Aladdin and the King of Thieves

1996 | Animatie, Familiefilm, Avonturenfilm, Fantasy

Verenigde Staten 1996. Animatie van Tad Stones.

Disney`s 31e tekenfilm ALADDIN had zo`n succes en bracht zoveel geld in het laadje dat het niet verwonderlijk was dat men overwoog een vervolg te maken. Of het nu door tijdgebrek is gekomen, of een uitbesteding aan freelancers wegens overvolle productieplanningen, de sequel die vier jaar later het licht aanschouwde, is in heel veel opzichten beduidend minder. Hij kwam daarom geruisloos uit op de videocassette, omdat men meende dat een bioscooprelease veel te kostbaar was (dure kopie[KA3]en, een geldverslindende promotie, etc.). Het scenario van Mark McCorkle en Robert Schooley is best aanvaardbaar: Aladdin, die een prins is, gaat eindelijk trouwen met Jasmine, maar de huwelijksplechtigheid wordt verstoord door de veertig rovers, die op zoek zijn naar de Gouden Hand van Midas en het mysterieuze Orakel. Aanleiding genoeg voor Aladdin om zich met zijn trouwe makkers Abu en de Genie op een vliegend tapijt naar de roverhoofdman, een zekere Cassim te begeven. In werkelijkheid is Cassim, bijgenaamd de Koning der Dieven, de doodgewaande vader van Aladdin. Het animatiewerk lijkt veel op dat van zijn voorganger, maar is lang zo mooi niet. De allerkleinsten zullen zich er waarschijnlijk niet aan storen. Wat blijft zijn de stemmen, die de film in de oorspronkelijke versie dragen: Williams en Rhys-Davies springen eruit, maar die vlieger gaat niet op bij een ingedubde versie. In de originele versie met de stemmen van: Scott Weinger (Aladdin), Robin Williams (Genie), Val Bettin (Sultan), Jim Cummings, Gilbert Gottfried, Linda Larkin (Jasmine), Jerry Orbach, John Rhys-Davies, Frank Welker, Jeff Bennett, Corey Burton, Jess Harnell, Clyde Kusatsu, Rob Paulsen en CCH Pounder. Totaal waren er bijna vierhonderd mensen betrokken bij het maken van deze film, inclusief de stemmen, geen geringe zaak en jammer dat het resultaat dan zo tegenvalt.

The Pebble And The Pinguin

1995 | Animatie, Familiefilm

Verenigde Staten 1995. Animatie van Don Bluth.

Penguin Hubie is verliefd op Marina. Het is in de penguinwereld aan de Zuidpool gebruikelijk dat je om te trouwen een kristal aanbiedt en als dat wordt aanvaard, is het goed. Drake, een grote penguin, is ook verliefd op Marina en geeft Hubie een fikse duw zodat hij met kiezelsteen (waarvan Hubie dacht dat het een kristal was) en al in het water valt. Hubie wordt opgevist door snode vissers.