John Hugh is regisseur en acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Solar Crisis

1992 | Sciencefiction

Verenigde Staten/Japan 1992. Sciencefiction van Alan Smithee. Met o.a. Tim Matheson, Charlton Heston, Peter Boyle, Annabel Schofield en Jack Palance.

Het is 2050. Volgens berekeningen stoot de zon binnen 48 uur een gigantische vuurbal af die de aarde voor het grootste deel zal vernietigen. Voorafgaande stormen hebben reeds voor chaos gezorgd die de maatschappij heeft ontwricht. Een ruimteschip onder bevel van Matheson wordt naar de zon gezonden om een poging te wagen de dreigende ramp te voorkomen.

Deadly Encounter

1975 | Drama

Verenigde Staten 1975. Drama van John Hugh. Met o.a. Dina Merrill, Carl Betz, Leon Ames, Susan Logan en Mark Rasmussen.

Merrill staat aan het hoofd van een groot zakenimperium dat ze jaren ervoor heeft ge[KA3]erfd en goed loopt. Ze komt erachter dat haar jeugdvriend Betz, die een partner is bij een gigantisch onroerendgoed project in Florida, ten koste van haar probeert de zaak naar zich toe te trekken. Ze organiseert een groot diner voor partners en directieleden (inclusief inhalige en gemene familieleden) ter gelegenheid van de inwijding van de eerste fase van het project. Ze doet alsof ze zich wil terugtrekken uit het concern om zo bedriegers te ontmaskeren. Weinig origineel en niet veel aan.

Yellowneck

1955 | Western

Verenigde Staten 1955. Western van John Hugh. Met o.a. Lin McCarthy, Stephen Courtleigh, Barry Kroeger, Harold Gordon en Bill Mason.

Een vreemde western, door Nat Linden naar een verhaal van Hugh geschreven. Vijf Yellownecks, de scheldnaam van de Zuidelijken tijdens de Burgeroorlog voor deserteurs, willen via Florida de kust bereiken en vandaar uit naar Cuba komen. De natuur en de Indianen vormen echter de gevaren die ze daarbij moeten trotseren. Voor een Amerikaanse western uit die tijd was dit een harde, soms wrede film, waarin de karakters van de mannen goed tot hun recht komen.