Juana Ginzo

Acteur

Juana Ginzo is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

The Intruder

1991 | Drama

Spanje 1991. Drama van Jaime Chávarri. Met o.a. Amparo Munoz, Joaquin Minojosa, Angel Alcazar, Rosario Flores en Juana Ginzo.

Twee broers - beiden ongetrouwd - leven en werken op hun verafgelegen boerderij. Als een van hen thuiskomt met een vrouw voor de huishouding en het bed, verandert hun bestaan op slag. Verfilming van een kort verhaal van Jorge Luis Borges in de zesdelige reeks CUENTOS DE BORGES.

La intrusa

1990 | Romantiek, Historische film

Spanje 1990. Romantiek van Jaime Chávarri. Met o.a. Amparo Muñoz, Joaquin Hinojosa, Angel Alcazar, Rosario Flores en Raul Freire.

Andalousi[KA3]e in de negentiende eeuw. Rafael (Hinojosa) en Frasquillo (Alcazar) zijn twee broers die niet enkel dezelfde woning delen, maar die reeds sinds hun prilste jeugd geen enkel geheim hebben voor elkaar en zich strikt houden aan onuitgesproken regels. Tot op een dag Frasquillo de mooie Gracia (Muñoz) leert kennen. Ook Rafael wordt verliefd op haar en voor de eerste keer in hun leven is het evenwicht in de verhouding van de twee broers uit zijn balans. Een leuke romantische satire die in vraag stelt wat het belangrijkste is in het leven: broederschap of liefde. De dialogen zijn schitterend, maar de verfilming is eerder aan de statische kant. Het geheel is een uitstekende illustratie van het satirische verhaal van Jorge Luis Borges, waarop het gebaseerd is, en waarin de auteur de zuiverheid van de bedoelingen van de mensen op de korrel neemt. Het scenario werd geschreven door Fernando F. Gomez en Raul de la Torre. Achter de camera nam Carlos Suarez plaats.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Juana Ginzo op televisie komt.

Reageer