Birte Tove

Regisseur, Acteur

Birte Tove is regisseur en acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

The Bamboo House Of Dolls

1974 | Oorlogsfilm

Hongkong SAR van China 1974. Oorlogsfilm van Kuei Chih-Hung. Met o.a. Niki Wane, Roska Rozen en Birte Tove.

Motorvej pȧ sengekanten

1974 | Erotiek

Denemarken 1974. Erotiek van John Hilbard. Met o.a. Søren Strømberg, Birte Tove, Annie Birgit Garde, Axel Strøbye en Susanne Jagd.

Deense sekskolder waarin een jonge bediende van het ministerie van Verkeer in een dorpje de onteigening moet regelen van inwoners die het werk aan een autoweg belemmeren. De gemeenteraad bestaat uitsluitend uit knappe vrouwen. Een van hen laat zich door hem verkrachten om hem aan te kunnen klagen. Hij wordt gestrikt door een mooie onderwijzeres die ook tegen de nieuwe autoweg is.

Bamboo House of Dolls

1974 | Oorlogsfilm, Erotiek

Hongkong SAR van China 1974. Oorlogsfilm van Kuei Chih-Hung. Met o.a. Birte Tove, Roska Rozen, Niki Wane, Kao Shang-Mei en Lo Lieh.

In het China van 1943 overvallen Japanse troepen een Rode-Kruis-hospitaal en vergrijpen zich aan Chinese en Europese verpleegsters. Deze film combineert de elementen oorlog, concentratiekamp, karate, seks, bloed en geweld. Een helse ervaring die men zich beter kan besparen.

Romantik pȧ sengekanten

1973 | Erotiek

Denemarken 1973. Erotiek van John Hilbard. Met o.a. Birte Tove en Ole Søltoft.

Dit zou een sprookje voor volwassenen moeten zijn maar wat er te zien is zijn de verplichte bedstandjes en voor de rest.... Van de Mazurka-ploeg.

Rektor pȧ sengekanten

1973 | Erotiek

Denemarken 1973. Erotiek van John Hilbard. Met o.a. Ole Søltoft, Birte Tove, Annie Girgit Garde, Axel Storbye en Paul Hagen.

De rector van een dure school wordt impotent, maar zijn vrouw vindt dat niet zo erg. Zijn populariteit bij de leerlingen stijgt omdat hij besluit de school gemengd te maken, maar het nodige kapitaal voor verbouwingswerken ontbreekt. Om aan de fondsen te komen opent men de school tijdens de vakantie als hotel. De leerlingen stellen een liefdespoeder samen en de gevolgen zijn niet te overzien. De rector haalt zijn slag thuis, wordt weer potent en hij krijgt zijn gemengde school. Komische seks op zijn best, een succesformule die in de jaren zeventig de hoogste ogen gooide bij het grote publiek.

Tandlaege pȧ sengekanten

1972 | Erotiek

Denemarken 1972. Erotiek van John Hilbard. Met o.a. Ole Søltoft, Birte Tove en Annie Birgit Garde.

Een student-tandarts heeft een rijke tante die hem tot haar enige erfgenaam wil maken op voorwaarde dat hij kan bewijzen een 'echte' man te zijn, die aan de lopende band meisjes versiert en van een stevig glas houdt. De misverstanden stapelen zich op als de student denkt pas als erfgenaam in aanmerking te komen door al die aardse genoegens juist te verzaken. Leuke en pretentieloze softseks op zijn Deens.

Christa

1970 | Erotiek

Denemarken 1970. Erotiek van Birte Tove en Clinton. Met o.a. Daniel Gelia, Baard Owe, Gastone Rossilli, Susan Hurley en Inge Levin.

Een na[KA3]ieve, bijna aandoenlijke `seksfilm`. Het Deense exportprodukt van het eind der jaren zestig, inclusief toeristische opnames, hippe muziek en kleding. De film ademt de geest van die tijd: vrije relaties, bewust ongehuwd moederschap en zelfs een stickie. Een brave blote-borstenshow, niets onder de gordel (bij mannen zeer zorgvuldig vermeden). Tove is stewardess bij een luxe luchtvaartmaatschappij en ontmoet in die hoedanigheid allerlei mannen, met wie ze kortstondig een relatie aanknoopt, op zoek naar de ware Jacob. Veel wordt tot vervelens toe besproken, maar beslist niet getoond: de paus, de pil, abortus (nee!), groepsseks etc. De titelfiguur wordt achterna gezeten door de vervelende rijke vader van haar kindje. Deze komt jammerlijk om aan het eind van de film door zelfmoord. Het verhaal is vagelijk opgehangen aan een oude Deense legende.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Birte Tove op televisie komt.

Reageer