Shiro Sagisu

Componist

Shiro Sagisu is componist.
Er zijn 3 films gevonden.

Casshern

2004 | Avonturenfilm, Actiefilm, Sciencefiction, Drama

Japan 2004. Avonturenfilm van Kazuaki Kiriya. Met o.a. Yûsuke Iseya, Kumiko Aso, Akira Terao en Kanako Higuchi.

Eind 21ste eeuw. Japan is de overwinnaar van een slopende chemische en nucleaire oorlog met nazi-Europa, ten koste van het welzijn van de wereldbevolking die gebukt gaat onder epidemieën en vervuiling. Tot overmaat van ramp slaan de alomaanwezige robots op tilt. Biomechanisch supermens Casshern moet de orde herstellen. Casshern werd geschoten tegen een groene wand die in de postproductie werd ingevuld met de meest bombastische panorama's. Live action anime, aldus de makers die het vak leerden met de productie van videoclips en commercials. Een ongekend spektakel.

Musa

2001 | Drama, Oorlogsfilm, Actiefilm

Zuid-Korea/China 2001. Drama van Kim Sung-Su. Met o.a. Joo Jin-moo, Ahn Sung-gi, Zhang Ziyi en Kim Hyun-sung.

Crouching Tiger, Hidden Dragon en Hero worden naar de kroon gestoken door Musa, de duurste Koreaanse film ooit. Het verhaal is veelomvattend, de personages zijn talrijk, de film is lang en de actie is bloedig en doortastend. Het enige wat men aan het einde scenarist-regisseur Kim zou kunnen aanrekenen is dat hij melodrama een kans biedt en diepgang niet echt bereikt. Maar dan hebben we wel net een grandioos geschoten en geacteerd epos gezien. Over een stel Koryo-konvooisoldaten die diplomaten in contact willen brengen met de Ming Dynastie van het buurland, maar vreselijk botsen met een leger van de derde grote regionale macht, de Yuan Dynastie.

Super Dimensional Fortress Macross II 1

1991 | Sciencefiction, Animatie

Japan 1991. Sciencefiction van Kenichi Yatagai. Met o.a. Susan Byrkett, Debbie Rogers en Jonathan Charles.

80 jaar na Macross. In dit eerste deel 'Contact' is Hibiki Kanzaki reporter voor SNN. Wanneer een buitenaardse indringer de aarde bedreigt, moet hij de verslaggeving voor SNN op zich nemen. In het ruimteschip van de indringer vindt hij de verblindend mooie Ishtar.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Shiro Sagisu op televisie komt.

Reageer