Daphne Charizani

Regisseur, Scenarist

Daphne Charizani is regisseur en scenarist.
Er zijn 3 films gevonden.

Madrid

2004 | Romantiek

Duitsland 2004. Romantiek van Daphne Charizani. Met o.a. Kathrin Angerer, Juan Carlos Lopez, Oliver Masucci, Ulrike Willenbacher en Jennifer Minetti.

TASHet scenario is van regisseuse Charizani. Het camerawerk is van Lars Barthel.

Madrid

2001 | Drama, Komedie

Duitsland 2001. Drama van Daphne Charizani. Met o.a. Oliver Masucci, Juan Carlos Lopez en Kathrin Angerer.

Isabel is ondanks haar Spaanse afkomst volledig ingeburgerd in Duitsland. Maar een ontmoeting met de half-Duitse, half-Spaanse Manuel doet haar zuidelijke temperament weer opleven. Samen kunnen Manuel en Isabel de hele wereld aan

Make up

1997 | Documentaire

Duitsland 1997. Documentaire van Daphne Charizani. Met o.a. Eva-Marie Lauterbach, Katja Ullmann, Julika Müller, Arzu Güloglu en Marianne Belarbi.

Deze originele film heeft als onderwerp de make-up, die dagelijks door allerlei vrouwen gebruikt wordt. Debuterende filmmaakster Charizani draaide in de wasruimte van een meisjesinternaat, de badkamer van een moeder van vier kinderen die verkoopster is, en in de kleedkamer van een grote onderneming. Zij laat zien hoe zeer het innerlijk van een vrouw verbonden is met haar uiterlijk. De 31-jarige Charizani benadert haar onderwerp niet vanuit een feministisch of wetenschappelijk standpunt, maar neemt simpelweg waar en probeert een beeld te scheppen van wat vrouwelijkheid zou kunnen zijn. Gedraaid in het kader van Das kleine Fernsehspiel in de reeks Deutschland - Dokumentarisch - later ongetwijfeld een interessante optekening de einjaren 1990.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Daphne Charizani op televisie komt.

Reageer