Victoria Vera is acteur.
Er zijn 16 films gevonden.

I Delitti privati

1993 | Mysterie, Misdaad

Italië 1993. Mysterie van Sergio Martino. Met o.a. Edwige Fenech, Ray Lovelock, Cinzia De Ponti, Manuel Bandera en Victoria Vera.

Nicole Venturi (Fenech) is een journaliste uit Frankrijk, die in het Italiaanse Lucca werkt en daar met haar dochter Sandra (Belvedere) woont. Op een dag wordt het vredige leven in Lucca door een tragisch gebeuren opgeschrikt. Een bekende confectie- ondernemer, behorende tot een zeer hoogstaande Toscaanse familie, wordt vermoord. Nicole, die tot de moord uitsluitend kleine berichten deed, Avanzano (Lovelock) en landsadvocaat Angela Castelli (Cinzia De Ponti) gaan zich ermee bezighouden. Nicole krijgt van een grote Romeinse krant de opdracht het onderzoek te volgen. Een prima produktie, wisselvallige acteerprestaties en een cast met vele welbekende Europese acteurs. Maar het ontbreekt de film aan suspense en het tempo is wat traag.

Testigo azul

1988 | Experimenteel, Misdaad

Spanje 1988. Experimenteel van Francisco Rodríguez. Met o.a. Agustín González, Julio Gavilanes, Conchita Montes en Victoria Vera.

Een schrijver is getuige van een moord op een jongen in een park. Samen met zijn geliefde begint hij de zaak te onderzoeken, maar een aantal vreemde mannen, evenals de moordenaar in het blauw gekleed, gaan zijn gangen na en achtervolgen hem. Echt knoeiwerk; de film werd een aantal malen gemonteerd in pogingen de gebreken te verhelpen.

la Diputada

1987 |

Spanje 1987. Javier Aguirre. Met o.a. Victoria Vera, Javier Escrivá, Juanjo Puigcorbé en José Luis de Vilallonga.

Een gematigde politieke partij, financieel gesteund door de bank, slaagt erin de partijleidster een zetel te bezorgen. Eenmaal aan de macht, houdt ze zich niet aan de doelstellingen van de partij. Afschuwelijke film, zogenaamde politieke fictie met in de hoofdrol de onbekwame, aanmatigende, onverdraaglijke en pedante Victoria Vera. De film is in elk opzicht mislukt.

Asignatura aprobada

1987 | Drama

Spanje 1987. Drama van José Luis Garci. Met o.a. Jesús Puente, Victoria Vera, Teresa Gimpera en Eduardo Hoyo.

Een toneelschrijver van een jaar of vijftig, die aan een depressie lijdt, breekt met zijn oude bestaan en vertrekt naar een provincieplaatsje, maar zijn misstappen uit het verleden dienen zich opnieuw bij hem aan. Een mislukte film van de man die in 1982 een Oscar ontving voor VOLVER A EMPEZAR. Een intiem werk, waarin Vera totaal onverdraaglijk is, maar met een goede vertolking van Puente.

El Vivo retrato

1986 | Sciencefiction

Spanje 1986. Sciencefiction van Mario Menéndez. Met o.a. Victoria Vera, Javier Loyola en Andreas Prittwitz.

Een Duitse wetenschapper, gespecialiseerd in genetica, komt vanwege een schipbreuk in Asturias terecht, waar hij zijn experimenten voortzet. De eerste bioscoopfilm van de maker, met een Vera die niet de juiste toon treft.

Acosada

1984 | Horror

Spanje 1984. Horror van Sebastián D'Arbó. Met o.a. Victoria Vera, Martín Garrido, Carlos Martos en José María Blanco.

Een vrouw heeft genoeg van haar despotische echtgenoot en vermoordt hem. Dan beginnen echter vreemde gebeurtenissen elkaar op te volgen. Een zeer slechte horrorfilm. Het is de derde produktie van een regisseur, die zich op dit soort films heeft toegelegd.

Leviatan

1983 | Horror

Verenigde Staten/Spanje 1983. Horror van Clyde Anderson. Met o.a. Alice Cooper, Victoria Vera, Ricardo Palacios, Charlie Bravo en Barta Barry.

Het buitenverblijf waar een groep dansers bij elkaar komt, wordt aangevallen door wilde honden, in opdracht van een kolossale 'monster dog'. Deze horrorfilm uit de B-categorie is fascinerend ondanks zijn eenvoud. Ook bekend als MONSTER DOG.

Gorilas a todo ritmo

1981 | Komedie

Spanje/Verenigde Staten 1981. Komedie van Sebastián Almeida. Met o.a. Victoria Vera, Frankie Mann, Dennis Brecker en Frank Braña.

Een mooie verslaggeefster komt midden in Afrika terecht om daar een verdwenen collega op te sporen. Een echt tweederangs produkt.

En mil pedazos

1981 | Mysterie

Spanje/Mexico 1981. Mysterie van Carlos Puerto. Met o.a. Hugo Stiglitz, Victoria Vera, Héctor Alterio, José Calvo en Andrés Resino.

Een privé-detective wordt verliefd op een jonge vrouw die sprekend op zijn overleden dochter lijkt. Een armzalige en pretentieuze thriller die 'klassiek' wil zijn en vol zit met verwijzingen naar VERTIGO van Hitchcock.

El Niño de su mamá

1980 | Komedie, Muziek

Spanje 1980. Komedie van Luis María Delgado. Met o.a. Juan Ribó, Victoria Vera, Silvia Pinal en Florinda Chico.

Op zekere dag komt een kinderlijke popzanger een jonge verleidster tegen in deze vervelende en omslachtige musical. Het lukte niet om Juan Ribó als popster te lanceren.

Fabricantes de pánico

1979 | Actiefilm

Mexico/Spanje/Italië 1979. Actiefilm van René Cardona Jr.. Met o.a. Stuart Whitman, Marisa Mell, Victoria Vera en Francisco Rabal.

Door tussenkomst van een speciaal commando worden enkele mensen gered, die door een groep terroristen worden gegijzeld. Een even grof als opruiende film.

Rebeldía

1978 | Drama, Erotiek

Spanje 1978. Drama van Andrés Velasco. Met o.a. Fernando Rey, Victoria Vera, José María Prada en Carmen Lozano.

Een grondbezitter heeft zijn oog laten vallen op zijn bevallige nichtje. Seksuele driften, persoonlijke trots en klassestrijd hangen als los zand aan elkaar door een slecht scenario en regie.

Fulanita y sus menganos

1976 | Komedie

Spanje 1976. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. Victoria Vera, Manolo Gómez Bur, Antonio Vilar, Alberto de Mendoza en Elisa Montés.

Alvorens naar een congres voor prostituées in Parijs te gaan, herinnert de Spaanse afgevaardigde zich de leukste voorvallen uit haar carrière. Een totale verspilling van een uitstekend idee.

Las Adolescentes

1975 | Komedie, Erotiek

Spanje 1975. Komedie van Pedro Masó. Met o.a. Anthony Andrews, Susan Player, Koo Stark, Victoria Vera en Maria Perschy.

Enkele Spaanse tieners volgen een studie aan een Engels internaat. Ze weten niets van de heimelijke activiteiten die daar plaatsvinden. Dit is een pseudo-erotische komedie van slechte kwaliteit, vol vreemdelingenhaat en schijnheiligheid.

De profesión polígamo

1975 | Komedie, Erotiek

Spanje 1975. Komedie van Angelino Fons. Met o.a. Manuel Summers, Maria Perschy, Carmen de la Maza, Africa Pratt en Victoria Vera.

Een getrouwde man kan het niet laten om jonge maagden te versieren om hen onmiddelijk daarna in de steek te laten. Een even smadelijk als onwaardig knoeiwerk, dat zelfs de pretentie heeft om leuk te zijn.

Los Nuevos españoles

1974 | Komedie

Spanje 1974. Komedie van Roberto Bodegas. Met o.a. José Sacristán, María Luisa San José, Antonio Ferrandis, Manolo Zarzo en Amparo Soler Leal.

Nadat een Madrileense verzekeringsmaatschappij is opgekocht door een Amerikaanse multinational, moeten de medewerkers zich aanpassen aan de mentaliteit van hun nieuwe eigenaars. De beste film van Bodegas met een even sarcastisch als vermakelijk verhaal, een fantastische rolbezetting en een scherp gevoel voor observatie.