Flavio Bucci: cast.
Er zijn 28 films gevonden.

Il Divo

2008 | Biografie, Drama, Historische film

Italië​/​​Frankrijk 2008. Biografie van Paolo Sorrentino. Met o.a. Toni Servillo, Anna Bonaiuto, Paolo Graziosi, Giulio Bosetti en Flavio Bucci.

Hoofdpersonage van Il Divo is Giulio Andreotti (Servillo), de handige Italiaanse politicus die van de jaren zeventig tot negentig deel uitmaakte van de Italiaanse regering en elke aanval op zijn persoon of politiek pareerde. Een man, bovendien, die schimmige contacten leek te onderhouden met de onderwereld. De film geeft een boeiend inkijkje in de Italiaanse politiek, maar het is wel opletten geblazen door de enorme hoeveelheid personages die ten tonele worden gevoerd. Maar dankzij het sterke script en het uitstekende spel van de hoofdrolspeler blijft Il Divo, zelfs als je de draad even kwijtraakt, boeien.

Teste rasate

1993 | Drama

Italië 1993. Drama van Claudio Fragasso. Met o.a. Gianmarco Tognazzi, Franca Bettoja, Fabienna Gueye, Giulio Base en Flavio Bucci.

Marco (Tognazzi) is 22 jaar oud en zeven keer van school gewisseld. Hij heeft ruzie met zijn inhoudsloze vrienden en zijn moeder, vanwege haar tirades over het zoeken van een baan. Hij brengt zijn tijd in bars door en heeft een verhouding met een Somalische hulp in de huishouding (Gueye). Hij ontmoet in de buurt een neo-nazistische skinhead, die bekend staat als de F[KA3]uhrer (Base). Deze treedt zijn zinloze bestaan binnen. Zonder veel overreding, sluit hij zich aan bij de groep skinheads en is bereid zijn haar in model te laten knippen. Marco jongleert tussen zijn dubbelle bestaan maar als zijn fascistische hartstocht toeneemt, ontstaan er onoplosbare conflicten. Het scenario is niet evenwichtig genoeg in het aantonen van plaatselijke spijbelaars als volslagen hopeloze figuren met als contrast de skinheads, die model staan voor een organisatie met een doel en onderlinge steun. De film slaagt er evenwel wel in de opkomst van het neo-fascisme aan te vallen waarbij een tastbare jeugdcultuur in het Italië van de jaren 1990 ontbreekt. Tognazzi, Bettoja en Base geven goed acteerwerk ten beste. Regie en cameravoering zijn zwak. Ook bekend als SKINHEADS.

Un inviato molto speciale

1992 | Komedie

Italië 1992. Komedie van Vittorio De Sisti. Met o.a. Lino Banfi, Cinzia Leone, Paolo De Vita, Pippo Baudo en Maria Teresa Ruta.

Acht afleveringen van elk 90 minuten, over de avonturen van Damiano Tarantella (Banfi), een tv-journalist in de provincie Bari, van de RAI, de Italiaanse staatstelevisie. Hij heeft zich onmogelijk gemaakt door tijdens de opnamen van een locale voetbalwedstrijd in woede zijn toupet af te rukken als de thuisclub verliest. Hij wordt naar Rome gestuurd en daar mag hij alles verslaan, behalve voetbalwedstrijden. Zijn toegewijde cameraman Corradino (De Vita) volgt hem als een schaduw. Vele Italiaanse tv-persoonlijkheden treden op als zichzelf. Best aardig.

Anni 90

1992 | Komedie

Italië 1992. Komedie van Enrico Oldoini. Met o.a. Christian De Sica, Massimo Boldi, Ezio Greggio, Nino Frassica en Andrea Roncato.

Rauwe en banale komedie over het Italië van de overvloedige jaren rond 1990, een periode van enorme tegenstellingen binnen de Italiaanse cultuur en samenleving. De film bestaat uit een reeks sketches die de bevliegingen, mode's, angsten, onzekerheden en conditioneringen van de Italianen in beeld brengt, zoals die zich gedurende het laatste decennium van de twintigste eeuw voordoen. Soms echt grappig, maar over het algemeen een uitgesproken platvloerse film.

Mit den Clowns kamen die Tränen

1990 | Misdaad, Mysterie, Sciencefiction

Duitsland 1990. Misdaad van Reinhard Hauff. Met o.a. Sunnyi Melles, Olgierd Lukaszewicz, Hans-Christian Blech, Bernard-Pierre Donnadieu en Ida di Benedetto.

Journaliste Norma Desmond (Melles) woont met haar zoontje (Ehgartner) een circusvoorstelling bij. Plotseling stormen als clowns vermomde terroristen met machinegeweren bewapend de piste in. Een bekend onderzoeker in de genetica en zijn gezin, die zich onder het publiek bevinden, worden vermoord. Ook Norma's zoontje komt om het leven. Nadat het eerste leed geleden is, wil Norma zelf de zaak uitpluizen. De eerste sporen leiden uiteraard naar het genetica-instituut. Naar de gelijknamige roman van bestsellerschrijver Johannes Mario Simmel, die een dik avonturenverhaal bedacht over het genetica-onderzoek en de gevaren van een verkeerd gebruik. Van de kijker wordt geen grote kritische instelling verwacht, de personages zijn oppervlakkig en de toon is soms pathetisch. Typische, passieve ontspanning voor een tv-kijker, die geen hoge eisen stelt. Het scenario is van Horst Vocks en Thomas Wittenberg. Het camerawerk is van David Slama. Oorsponkelijk uitgezonden in drie delen.

Einer stirbt bestimmt

1990 | Thriller

Duitsland 1990. Thriller van Rainer Bär en Rainer Bèr. Met o.a. Flavio Bucci, Peter Sattmann, Ute Willing, Dieter Kirchlechner en Dirk Dautzenberg.

Hypnotiseur en koffiedikkijker Bucci voorspelt tijdens een uitzending van stads-tv Pink TV dat een van de drie aanwezigen - een makelaar, een toneelspeler en zijn minnares, echtgenote van een juwelier - vóór het komende weekend zal sterven.

Storia di Anna

1989 | Drama

Italië 1989. Drama van Salvatore Nocita. Met o.a. Laura Lattuada, Mario Cordova, Luigi Pistilli, Flavio Bucci en Valentina Fortunato.

Het meisje Anna wil van Milaan naar Como verhuizen, maar ze verandert van gedachten als ze een jongeman tegenkomt. Ze worden verliefd op elkaar en ze kickt af van de heroïne, maar later valt ze toch weer terug in haar verslaving.

Secondo Ponzio Pilato

1988 | Historische film, Komedie

Italië 1988. Historische film van Luigi Magni. Met o.a. Nino Manfredi, Stefania Sandrelli, Lando Buzzanca, Luisa De Santis en Mario Scaccia.

In deze film is Pontius Pilatus een zwakke, weifelachtige stadhouder van Judea, met het accent van een Romeinse taxichauffeur. Zijn verstand belet hem te zien dat Jezus God is, terwijl zijn vrouw achtervolgd wordt door dromen en vast in Jezus gelooft. Hoewel in zijn hart liberaal, blijft Pilatus sceptisch. In een historisch niet verantwoorde finale wordt hij door keizer Tiberius onthoofd, omdat hij de verantwoordelijkheid voor de dood van Jezus op zich heeft genomen om verdere vervolging van de joden door de keizer te voorkomen. Een domme film, die slechts wordt opgeluisterd door de naakte slavinnen.

Come è dura l'avventura

1988 | Komedie

Italië 1988. Komedie van Flavio Mogherini. Met o.a. Paolo Villaggio, Lino Banfi, Gastone Moschin, Flavio Bucci en Alessandro Haber.

Een louche vent, die krap bij kas zit, probeert een verzekeringsmaatschappij geld afhandig te maken door ze voor een nieuwe boot te laten betalen in plaats van zijn oude, die in Marokko aan de grond is gelopen. Daartoe moet hij de gestrande boot weer bevaarbaar maken en nogmaals laten zinken. Hij gaat op zoek naar een kapitein, die met het schip ten onder moet gaan. De film vertelt de avonturen van het tweetal, met soms komische maar vaak overdreven effecten. Overtrokken acteerwerk.

Il Generale

1987 | Biografie, Drama

Frankrijk​/​​Italië​/​​Spanje​/​​Duitsland 1987. Biografie van Luigi Magni. Met o.a. Franco Nero, Erland Josephson, Jacques Perrin, Philippe Leroy en Ángela Molina.

Dit zeer goed gefilmde werk gaat over generaal Garibaldi en speelt van de septemberdag in 1860 waarop hij Napels binnenkwam tot zijn streven naar de eerste zetel in het piepjonge Italiaanse parlement in het voorjaar van 1861. Franco Nero zet een overtuigende Garibaldi neer (de militaire held die Italië's eenwording bewerkstelligde), de bijrollen zijn prima en het camerawerk is schitterend; desondanks is de film hier en daar wat traag en langdradig.

Tex e il Signore degli Abissi

1985 | Western

Italië 1985. Western van Duccio Tessari. Met o.a. Giuliano Gemma, Carlo Mucari, William Berger en Flavio Bucci.

Tex (Gemma) en zijn onafscheidelijke vrienden Tiger en Carson (Berger) moeten het opnemen tegen een mysterieuze wraakengel die zich bedient van een wapen, dat de slachtoffers onmiddellijk doodt en hen vervolgens mummificeert. Het is de Signore degli Abissi (Heer van de Diepten), een kwade tovenaar en opperhoofd van de Yaqui-Indianen. De tovenaar wil het opnemen tegen de bleekgezichten en hij laat Tex en zijn vrienden door de Yaquis opsluiten in de grot van de groene stenen. Maar Tex en zijn vrienden weten zich te bevrijden en ze worden de tovenaar de baas. Hij en zijn volgelingen worden gedood door een aardbeving, terwijl Tex zich in veiligheid weet te brengen. Naar een populaire stripfiguur van Gianluigi Bonelli. Best onderhoudend.

Le due vite di Mattia Pascal

1985 | Komedie

Italië 1985. Komedie van Mario Monicelli. Met o.a. Marcello Mastroianni, Flavio Bucci, Laura Morante, Laura del Sol en Andréa Ferréol.

Uitstekend artistiek en technisch talent en prachtige locaties aan de Ligurische kust, in Monte Carlo en in Venetië, worden gecombineerd met Marcello Mastroianni's voortdurend boeiende spel en Nicola Piovani's muziek. Al deze aspecten maken de film tot een van de meest onderhoudende en intelligente Italiaanse komedies van dit decennium. Het verhaal is gebaseerd op een roman van Luigi Pirandello over de speurtocht van een man naar zijn identiteit.

La Donna delle Meraviglie

1985 | Drama

Italië 1985. Drama van Alberto Bevilacqua. Met o.a. Lina Sastri, Claudia Cardinale, Ben Gazzara, Orazio Orlando en Flavio Bucci.

Een saaie en vervelende semi-autobiografische film van de romanschrijver en filmmaker Alberto Bevilacqua, die zijn midlife-crisis doormaakt en geobsedeerd is met het vinden van de perfecte vrouw van zijn dromen, die hem anoniem opbelt. De kwaliteit van de film is goed, maar is niet erg opzienbarend. De vrouw van Alberto's dromen is bepaald niet perfect. Alleen Claudia Cardinale schittert, hoewel ze helaas niet de titelrol speelt. De film is ook bekend als WOMAN OF WONDERS.

La piovra

1984 | Misdaad

Italië 1984. Misdaad van Damiano Damiani. Met o.a. Michele Placido, Florinda Bolkan, Jacques Dacqmine, Paul Gers en Barbara De Rossi.

De eerste vierdelige miniserie die zeer veel succes oogstte, over smerissen die het tegen de maffia opnemen. Politiecommissaris Cattani (Placido) is een geharde, eigenzinnige en vakbekwame kracht, die tussen Rome, Milaan en Sicilië de wijdverbreide, illegale praktijken van de maffia onderzoekt. De activiteiten van de maffia bestaan voornamelijk uit de wapensmokkel en de heroïnehandel. Machtige en corrupte industrialisten, bankiers, geldschieters, zakenlieden, advocaten, de directeur van een lokaal tv-netwerk, politici en het hoofd van de geheime dienst, zij allen werken samen met de misdaadorganisatie. Veel opwinding, spanning en vuurgevechten. Goede enscenering en acteerwerk. Het strakke en realistische scenario en Damiani's vakbekwame regie resulteert in een vierdelige tv-film met een hoge amusementswaarde.

La quinta donna

1982 | Drama

Italië 1982. Drama van Alberto Negrin. Met o.a. Turi Ferro, Klaus Maria Brandauer, Annette Poivre, Marina Pierro en Lotte Loebenstein.

Hongarije, oktober 1956. Boedapest is nog steeds over zijn toeren over de mislukte opstand tegen de Sovjet-invasie. Anna Halmy (Pierro) verschijnt op het bureau van inspecteur Nemetz (Ferro), omdat ze bang is dat haar man Zoltan (Brandauer) haar zal vermoorden om het land te kunnen ontvluchten met zijn minnares Alexa (Cl[KA1]ement). Nemetz heeft hier zo zijn twijfels over, maar wanneer Anna om het leven komt, start hij een onderzoek. Ondertussen komt Zoltan in contact met Kun (Bucci), een specialist op het gebied van illegale emigratie. Wanneer deze gearresteerd wordt, is het ontsnappingsplan van de baan. Dokter Zoltan en verpleegster Alexa wijden zich dan aan de verzorging van de gewonden van de opstand. Deze produktie, die gebaseerd is op een roman van Marika Fagyas, is van de hoogste kwaliteit en de internationale cast zorgt voor prima acteerprestaties. De opnamen vonden plaats in Wenen.

Der Zauberberg

1982 | Drama, Historische film, Romantiek

Oostenrijk​/​​Duitsland​/​​Frankrijk​/​​Italië 1982. Drama van Hans W. Geissendörfer. Met o.a. Christoph Eichhorn, Marie-France Pisier, Flavio Bucci, Charles Aznavour en Rod Steiger.

De literaire Thomas Mann-klassieker uit 1924 werd voor het indertijd kolossale bedrag van twintig miljoen D-Mark elegant verfilmd. Wanneer de jonge bourgeois Hans Castorp in 1907 zijn longzieke neef in het Berghof-sanatorium te Davos bezoekt, is hij gefascineerd door het magisch-morbide oord 'buiten de tijd' en blijft er in plaats van drie weken zeven jaar. Geissendörfer distilleerde uit de 1000 bladzijden dikke, complexe ideeënroman een boeiende, dromerige film die ondanks de indikking iets van het denken en de sfeer van vóór WO I overbrengt. Toverfotografie van Michael Ballhaus. Naast de bioscoopfilm bestaat een significant langere, driedelige tv-versie (329m).

Matlosa

1981 | Drama

Italië​/​​Zwitserland 1981. Drama van Villi Hermann. Met o.a. Omero Antonutti, Francesca de Sapio, Flavio Bucci, Roger Jendly en Nico Pepe.

Een Zwitserse huisvader kan niet loskomen van de herinneringen aan zijn jeugd in een bergdorp tijdens de oorlog. Ieder weekend neemt hij zijn onwillig gezin mee van de stad naar zijn geboortehuis. De film probeert reliëf te geven aan het gevoel van ontworteldheid in een schijnbaar rimpelloos georganiseerde welvaartsstaat, maar de documentarist Hermann mist bij dit speelfilmdebuut voldoende dramatische greep om de relatie tussen heden en verleden samenhang te verlenen. Overigens is dit een van de zeldzame Italiaans-gesproken Zwitserse films.

Il Marchese del Grillo

1981 | Komedie, Historische film

Frankrijk​/​​Italië 1981. Komedie van Mario Monicelli. Met o.a. Alberto Sordi, Caroline Berg, Paolo Stoppa, Flavio Bucci en Marc Porel.

Begin 1800 vult de libertijnse markies Onofrio Del Grillo (Sordi) in Rome vult zijn dagen met practical jokes, waarvan paus Pius VII (Stoppa) het voornaamste mikpunt is. Collaboratie met de Franse bezetters biedt hem daartoe extra kansen, maar na het vertrek van Napoleon slaat Pius terug en laat de markies vervangen door een dubbelganger. Deze uitbundige Italiaanse komedie geeft een vitale vanzelfsprekendheid aan de wrede humor en aan de poep-en-piesgrappen, terwijl Sordi in zijn dubbelrol - Onofrio en Gasperino - zowel de ijdeltuiterij als (in een ander historisch jasje) het laf opportunisme kan uitspelen. Het scenario is van Bernardino Zapponi, Leonardo Benvenuti, Tullio Pinelli, Piero De Bernardi en regisseur Monicelli. Het camerawerk is van Sergio D'Offizi. Eastmancolor, Mono.

Uomini e no

1980 | Drama, Romantiek

Italië 1980. Drama van Valentino Orsini. Met o.a. Flavio Bucci, Monica Guerritore, Ivana Monti en Massimo Foschi.

Deze film speelt in Milaan tijdens de winter van 1944, wanneer in die stad een sfeer van grote angst heerst omdat de fascisten met steeds meer succes het verzet oprollen. De film draait om een verzetsstrijder die verliefd wordt op een getrouwde vrouw op een moment dat zijn groep verzetsstrijders zich in een crisis bevindt. Er wordt goed gespeeld, maar het verhaal is ondermaats.

Maledetti, vi amero!

1980 | Drama

Italië 1980. Drama van Marco Tullio Giordana. Met o.a. Flavio Bucci, Michaela Pignatelli, Biagio Pelligra, Agnès de Noblecourt en Alfredo Pea.

Een linkse militante Italiaan komt, na jaren in Venezuela, terug in Italië en vindt de kameraden van weleer ontgoocheld in hun vertrouwen in de revolutie en door de moord op Aldo Moro terug als bourgeois of als drugsverslaafde. Zijn eigen ontreddering leidt tot het uitgelokt neerschieten door een politieman. De film blijft beneden de interessante ambities, zowel door het scenario dat geen van de personages een eigen bestaansrecht geeft, maar tot spreekbuizen van mislukte ideeën maakt, als door de regie die een saaie registratie afwisselt met een misplaatste quasi-virtuositeit. Dit portret van een generatie biedt desondanks soms boeiende herkenningspunten.

Martin Eden

1979 | Avonturenfilm, Drama

Italië 1979. Avonturenfilm van Giacomo Battiato. Met o.a. Christopher Connelly, Delia Boccardo, Capucine, Martino Campanaro en Mimsy Farmer.

Mini-serie in vier delen. Het boek van Jack London, zijn favoriet, werd verfilmd in een mini-serie waarin Connelly de titelrol speelt. Volgens velen is het een haast autobiografisch werk van London geweest en heeft hij alleen de naam Eden aangenomen. Connelly is de zeeman die kennis maakt met een meisje uit betere kringen. Hij wordt door dat milieu gefascineerd en besluit het zeemanschap achter zich te laten en schrijver te worden - een pad dat niet over rozen zou gaan. Onderhoudend amusement.

Una Spirale di nebbia

1977 | Drama

Frankrijk​/​​Italië 1977. Drama van Eriprando Visconti. Met o.a. Marina Barti, Martine Brochard, Flavio Bucci, Carole Chauvet en Corrado Gaipa.

Een jonge aristocraat schiet tijdens een jachtpartij zijn vrouw neer. De schuldvraag doet de paren in zijn omgeving, en de rechter die de zaak onderzoekt, twijfelen over hun eigen relaties, zonder dat er uitsluitsel komt. De zorgvuldige scenariostructuur laat iedereen zo uitsluitend zien in een steeds andere belichting van het centrale thema, dat de voorstelling van zaken geleidelijk aan weinig aannemelijk wordt. De gedempte kleuren trekken alle aandacht naar zich toe en steunen de film niet. De rolbezetting is bekwaam en mooi, maar blijft net als de film zelf nogal levenloos, ook in de talrijke, maar al te elegant gefilmde seks-scènes.

Suspiria

1977 | Horror

Italië 1977. Horror van Dario Argento. Met o.a. Jessica Harper, Stefania Casini, Joan Bennett, Alida Valli en Udo Kier.

Het schijnt dat de acteurs van Suspiria tijdens de opnames moesten luisteren naar de zwaar versterkte soundtrack van progrockband Goblin. Dat alleen al deze metalige klanken met hun gefluister en gefladder angstige gezichten veroorzaken, is aannemelijk. Angstmaestro Dario Argento heeft met dit Italiaanse horrorhoogtepunt nog meer in petto. Nog voor de Amerikaanse balletdanseres Suzy (Harper) een voet heeft gezet in de Duitse dansschool waar bizarre moorden plaatsvinden, is de aanval op de zintuigen ingezet. Slash-verslaafden zullen misschien insukkelen bij het schier eindeloos gestommel door rode gangen, maar de rest zal genieten van de uitzinnige nachtmerriesfeer met decors van M.C. Escher en cameraperspectieven zelfs vanaf vliegende duiven.

Ligabue

1977 | Drama, Biografie

Italië 1977. Drama van Salvatore Nocita. Met o.a. Flavio Bucci, Luigi Mussini, Andréa Ferréol, Sergio Renda en Sandra Bernardi.

Een boeiende biografische film over de 'primitieve' schilder Ligabue die, als Zwitserse ingezetene van een klein Italiaans dorpje in de Po-vlakte, door zijn dorpsgenoten voor gek wordt gehouden en die pas een paar jaar voor zijn dood door de kunstkritiek wordt 'ontdekt'. Bucci levert een fascinerende prestatie in de hoofdrol en de regie van Nocita is sober- functioneel zodat het prachtige thema volledig tot zijn recht komt. Geproduceerd door de RAI. De film behaalde prijzen op diverse festivals en werd een bescheiden bioscoopsucces in Europa. Ook bekend als VITA DI LIGABUE.

La Orca

1975 | Misdaad, Drama, Erotiek

Italië 1975. Misdaad van Eriprando Visconti. Met o.a. Rena Niehaus, Michele Placido, Flavio Bucci, Bruno Corazzari en Adriano Amidei Migliano.

Een arme visser ontvoert een jonge bourgeoise, wordt door de politie ontdekt en zal uiteindelijk neergeschoten worden door zijn slachtoffer. Intussen ontstaat er wel een soort romance tussen de twee, zodat de actie keurig afgewisseld wordt met weinig overtuigende seksscènes. Placido heeft later in z'n carrière betere films gemaakt, en niet alle Visconti's horen thuis achter een camera. Origineel 101m maar opnieuw gemonteerd voor release buiten Italië.

L' Ultimo treno della notte

1974 | Drama, Thriller, Erotiek

Italië 1974. Drama van Aldo Lado. Met o.a. Enrico Maria Salerno, Flavio Bucci, Macha Méril, Giacomo de Grassi en Marina Berti.

Twee zusjes komen van een Duits internaat naar huis voor de kerstvakantie en worden in de trein geterroriseerd door enkele psychotische junks, die worden opgehitst door een decadente dame. De daders krijgen op het station een lift van de nietsvermoedende vader, die zich daarna bloedig wreekt als hij achter de waarheid komt. Deze onzinnige en onzindelijke film vol opgeklopte camera- en montage-effecten en hysterisch spel is hooguit verbazingwekkend als men ziet in welke smakeloze toestanden zelfs bekwame acteurs soms belanden. (Hoewel men toch mag aannemen dat ze eerst het scenario gelezen hebben). Tot overmaat van ramp zingt Demis Roussos op de geluidsband.

La Proprietà non è piu un furto

1973 |

Italië​/​​Frankrijk 1973. Elio Petri. Met o.a. Ugo Tognazzi, Daria Nicolidi, Flavio Bucci, Salvo Tandone en Orazio Orlando.

Een bankkassier (Bucci) ziet vanuit zijn armetierig eigen bestaan dat degenen aan andere kant van het loket hun fortuin niet met ijver en eerlijkheid hebben verworven en gaat dat voorbeeld volgen. De sociale satire is minder effectief dan Petri's eerdere films, omdat groteske scènes doel op zich zijn geworden. Het spel van Tognazzi als ongegêneerde opportunist is het aanzien waard.

L' Amante dell'orsa maggiore

1972 | Avonturenfilm, Drama, Historische film

Frankrijk​/​​Duitsland​/​​Italië 1972. Avonturenfilm van Valentino Orsini. Met o.a. Giuliano Gemma, Senta Berger, Bruno Cremer, Flavio Bucci en Nicoletta Machiavelli.

Een aantal avonturiers sluit zich in de jaren '20 aan bij een groep smokkelaars die opereert tussen Polen en Rusland. Aan beide kanten van de grens wordt deze smokkelbende gefêteerd, maar ook bedreigd met dwangarbeid in Siberië of verraad. Dat de boeiende authentieke stof geen meeslepend drama opgeleverd heeft, is het gevolg van de al te fragmentarische scenario-bewerking en de weinig overzichtelijke montage. De overmatige aandacht voor een driehoeksverhouding binnen de groep, de al te filmsterachtige benadering van de hoofdrollen en de quasi-folklore zijn andere minpunten; toch blijft er een aantal boeiende momenten over.