Max Bygraves

Acteur

Max Bygraves is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Spare The Rod

1961 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1961. Drama van Leslie Norman. Met o.a. Max Bygraves, Donald Pleasence, Jean Anderson, Betty McDowall en Peter Reynolds.

Bygraves is een idealistische onderwijzer op een harde Londense school waar hij contact met de leerlingen en begrip voor het systeem probeert te krijgen. Goed drama.

Bobbikins

1960 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1960. Komedie van Robert Day. Met o.a. Max Bygraves, Shirley Jones, Steven Stocker en Billie Whitelaw.

Grappige komedie met Britse zanger Bygraves en Jones als de ouders van een kind dat als een volwassene zijn mond opendoet. Niet slecht...maar wat een verschrikkelijke titel!

A Cry From The Streets

1958 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1958. Drama van Lewis Gilbert. Met o.a. Max Bygraves, Barbara Murray, Colin Petersen, Dana Wilson en Kathleen Harrison.

Een tv-reparateur wordt verliefd op een maatschappelijk werkster en assisteert haar bij de verzorging van de kinderen die aan haar hoede zijn toevertrouwd. Het verrassend gevoelige spel van zanger Max Bygraves houdt dit goedbedoelde maar al te voorspelbare drama bij elkaar.

Charley Moon

1956 | Musical

Verenigd Koninkrijk 1956. Musical van Guy Hamilton. Met o.a. Max Bygraves, Dennis Price, Michael Medwin, Florence Desmond en Shirley Eaton.

Bygraves speelt een overmoedige en verwaande Britse musical- komiek die terugkeert naar zijn geboortedorp om er met zijn jeugdliefde te trouwen. Deze matige musical met muziek en songs van Leslie Bricusse, gebaseerd op de roman van Reginald Arkell, faalt door gebrek aan animo, maar geeft wel vrij goed de sfeer weer achter de schermen van de Engelse music-halls.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Max Bygraves op televisie komt.

Reageer