Mildred Harris

Acteur

Mildred Harris is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Power of the Press

1928 | Drama

Verenigde Staten 1928. Drama van Frank Capra. Met o.a. Douglas Fairbanks jr, Mildred Harris, Esther Ralston en Jobyna Howland.

Een goed gespeelde journalistenfilm met Capra in de hoofdrol. Fairbanks jr. speelt een niet onaardige rol.

Dangerous Traffic

1926 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1926. Avonturenfilm van Bennett Cohen. Met o.a. Francis X. Bushman Jr., Jack Perrin, Mildred Harris, Tom London en Ethan Laidlaw.

Bushman en Perrin zetten gezamelijk hun schouders onder het opsporen van een bende smokkelaars, die verantwoordelijk is voor de dood van Harris' broer. Cohen regisseerde zijn eigen scenario met Dwight Warren achter de camera. Het was de tweede maal binnen een jaar dat Bushman en Perrin samenspeelden. Bushman was de zoon van de befaamde acteur uit de tijd van de stomme film. Hij heette eigenlijk Ralph, leefde van 1903-1978, debuteerde in de film in 1920 en maakte zijn laatste films rond 1940.

Beyond the Border

1925 | Western

Verenigde Staten 1925. Western van Scott R. Dunlap. Met o.a. Harry Carey, Mildred Harris, Tom Santschi, Jack Richardson en William Scott.

Sherrif Carey moet Scott gevangen nemen en die blijkt de broer van zijn meisje Harris te zijn. Al spoedig gelooft Carey niet in Scotts schuld en gaat hij de zaak tot op de bodem uitzoeken. Harvey Gates bewerkte een verhaal van Meredith Davis; Sol Polito en George Benoit deden het camerawerk.

The Cold Deck

1917 | Western

Verenigde Staten 1917. Western van William S. Hart. Met o.a. William S. Hart, Alma Rubens, Mildred Harris, Sylvia Breamer en Charles Rush.

Een gokker, Hart, geeft dat leventje op omwille van zijn zieke zuster die uit het oosten komt. Hij brengt haar hoog in de bergen maar realiseert zich dat een dokter zeker 500 dollar zal vragen om te komen wanneer dat nodig is. Om dat te krijgen overvalt hij een postkoets, en daarbij valt een dode. De vraag is of hij het dodelijke schot heeft gelost. J.G. Hawks schreef het script en Joe August nam de film op. Het was de laatste western die Hart opnam voor producent Thomas Ince en Triangle. Hart voelde zich door Ince verraden: Ince verdiende veel geld aan Hart, maar diens inkomen steeg maar langzaam. Hart sloot een contract met Paramount en werd zijn eigen producent.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mildred Harris op televisie komt.

Reageer