Diego Lerman

Regisseur, Scenarist, Producer

Diego Lerman is regisseur, scenarist en producer.
Er zijn 3 films gevonden.

Refugiado

2014 | Drama

Argentinië/Colombia/Frankrijk/Polen/Duitsland 2014. Drama van Diego Lerman. Met o.a. Julieta Díaz, Sebastián Molinaro en Marta Lubos.

Het Argentijnse drama Refugiado begint nog gemoedelijk, met een kinderfeestje in een speeltuin. Maar het leed dient zich snel aan. De zevenjarige Matías wordt niet opgehaald door zijn moeder Laura; die blijkt thuis bont en blauw geslagen op de keukenvloer te liggen. Via de politie belanden moeder en zoon in een blijf-van-mijn-lijfhuis. Regisseur Diego Lerman legt het perspectief afwisselend bij Laura en Matías, waarbij de dromerige kinderscènes het beste werken. Refugiado is een degelijke, soms aangrijpende film, maar biedt weinig verrassingen.

La mirada invisible

2010 | Drama

Argentinië/Frankrijk/Spanje 2010. Drama van Diego Lerman. Met o.a. Julieta Zylberberg, Osmar Nuñez, Marta Lubos en Gaby Ferrero.

Drama van Diego Lerman over 20-jarige assistent-leraar die, ten tijde van het Videla-regime, leerlingen van chique privéschool in de gaten moet houden.

Tan de repente

2002 | Drama, Komedie

Argentinië/Nederland 2002. Drama van Diego Lerman. Met o.a. Carla Crespo, Veronica Hassan, Tatiana Saphir, Beatriz Thibaudin en María Merlino.

Twee anarchistische vriendinnen, Mao en Lenin, dwingen de lingerieverkoopster Marcia op straat in Buenos Aires met hen mee te gaan. Mao wil seks met haar hebben, in een film over liefde, geschoten in korrelig zwart-wit. Droomdebuut van de pas 27-jarige Lerman, gemaakt in 2001 toen de economische neergang in Argentinië op zijn ergst was.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Diego Lerman op televisie komt.

Reageer