Kirstine Carlstrand is acteur en producer.
Er zijn 3 films gevonden.

The Cave

2019 | Documentaire

Syrië/Denemarken/Duitsland/Qatar/Verenigde Staten 2019. Documentaire van Feras Fayyad.

Indringende documentaire over de dagelijkse gang van zaken in een ondergronds ziekenhuis in Oost-Ghouta, Syrië, tijdens de aanhoudende bombardementen van 2016 tot 2018. De focus in deze opvallend fraai geschoten film (mooie strakke shots, geen wiebelige beelden van mobieltjes of goedkope camera’s) ligt bij de 29-jarige vrouwelijke dokter Armani. Zij runt het ziekenhuis zo goed en zo kwaad als het gaat en heeft niet alleen te maken met chronische tekorten en continu overvliegende Russische gevechtsvliegtuigen, maar ook met het vermoeiende seksisme van mannelijke collega’s en patiënten.

One Small Hero

1999 | Familiefilm, Misdaad, Avonturenfilm, Komedie

Verenigde Staten 1999. Familiefilm van Jennifer Marchese. Met o.a. Nathan Kiley, Lindsay Lewis, Robert Schuch, Frankie Ray en Broc Benedict.

Joey (Nathan Kiley) is bijna ten einde raad als hij wordt geweigerd voor de toffe Wildernis Club. Zijn moeder heeft al kampeerspullen gekocht en Joey besluit om dan maar stiekem met zijn wildernisvriendjes mee te gaan. Een goed idee want diep in de bossen wordt de ploeg gekidnapt door een stel mafkezen. Zo komt het lot van de kids in handen van Joey, het jongetje dat niet mee mocht doen. De titel suggereert fijntjes wat volgt. Gepolijste familiefilm. Kindacteur Nathan Kiley is inmiddels lid van een theatergezelschap in Chicago. Naast theater en school sterkt hij de schriele leden met karate en worstelen.

Forbidden Sins

1998 | Thriller

Verenigde Staten 1998. Thriller van Robert Angelo. Met o.a. Shannon Tweed, Corby Timbrook, Timothy Vahle, Amy Lindsay en Ron Geren.

David Mulholland (Timbrook) is de eigenaar van een striptent. Hij wordt beschuldigd van moord op een van zijn danseressen. Maureen Doherty (Tweed) is zijn advocate die hem moet verdedigen. Detective John Doherty (Vahle) onderzoekt de zaak voor het openbaar ministerie en probeert Davids schuld te bewijzen. Hij is partijdig, want Maureen is zijn ex-vrouw, en Maureen en David hebben een intieme relatie. Bovendien meent John dat David zijn nichtje vermoord heeft. Het nauwelijks boeiende scenario van Daryl Haney en Hel Styverson grenst aan het belachelijke, maar deze JAGGED EDGE en BASIC INSTINCT kloon scoort in het erotische vlak; echter niet met Tweed, maar met Lindsay die de rol van Molly Malone speelt. Acteren kan Lindsay niet, maar ze ziet er wel lekker uit. Het camerawerk is van Michael Goi.