Susan Stokey

Acteur

Susan Stokey is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Phantom Empire

1988 | Sciencefiction, Avonturenfilm, Horror

Verenigde Staten 1988. Sciencefiction van Fred Olen Ray. Met o.a. Ross Hagen, Jeffrey Combs, Dawn Wildsmith, Susan Stokey en Robert Quarry.

Een rolbezetting van B-acteurs verdoen hun tijd en de uwe in een flauwe en zinloze persiflage van THE LOST WORLD en gelijke avonturen. De beroemde Robby de Robot uit FORBIDDEN PLANET verschijnt heel even. Reeds in 1986 opgenomen, maar pas twee jaar later uitgebracht. De titel is een eerbetoon aan de bioscoopserial met Gene Autry uit de jaren dertig.

Star Slammer

1987 | Drama

Verenigde Staten 1987. Drama van Fred Olen Ray. Met o.a. Ross Hagen, Sandy Brooke, Susan Stokey, Aldo Ray en John Carradine.

Een mooie vrouw wordt onterecht veroordeeld en moet haar straf uitzitten op een inter-galactisch ruimteschip. De brutaliteiten vliegen er de pan uit. Zij wordt spoedig de aanvoerster van de gedetineerden en leidt hen naar een geslaagde ontsnapping. Aan bizarre situaties geen gebrek. Het is echter zeer de vraag of het allemaal bloedernstig gemeend is of bedoeld als een geestige science fiction-komedie? Noch het ene noch het andere overtuigt. Een van de laatste films met de in 1988 gestorven Carradine.

Prison Ship

1986 | Sciencefiction, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1986. Sciencefiction van Fred Olen Ray. Met o.a. Sandy Brooke, Marya Gant, Ross Hagen, Susan Stokey en Dawn Wildsmith.

De makers van deze film hadden duidelijk een satire voor ogen met dit goedkope spektakel over een galactische revolutionair (Brooke) die wordt opgesloten in een in het heelal rondzwevende vrouwengevangenis. Er zijn de gebruikelijke, ranzige clich├ęs over sexy meisjes achter tralies, vermengd met zwakke SF- parodie├źn en een cast met de gebruikelijke troosteloze gezichten. Het verhaal is opgedeeld in hoofdstukken, als in een vervolgverhaal, en het eind lijkt te beloven dat er nog meer 'Avonturen met Taura' zullen volgen. Nou nee, dank u. Het scenario is van Michael D. Sonye; camera Paul Elliot. Ook bekend als STAR SLAMMER: THE ESCAPE.

The Tomb

1985 | Horror

Verenigde Staten 1985. Horror van Fred Olen Ray. Met o.a. David Pearson, Michelle Bauer, Richard Alan Hench, Cameron Mitchell en Susan Stokey.

Een verleidelijke tovenares reist uit het antieke Egypte door de tijd naar het hedendaagse Amerika om de schat te hervinden die uit haar graftombe gestolen is. Onverwachte humoristische situaties verheffen dit laag bij de grondse horrorwerkje enigszins, maar niet genoeg om het te redden.

The Power

1983 | Horror

Verenigde Staten 1983. Horror van Jeffrey Obrow en Stephen Carpenter. Met o.a. Susan Stokey, Warren Lincoln, Lisa Erickson, J. Dinan Myrtetus en Chad Christian.

Een routineus gemaakt horrorwerk waarin de bron van alle kwaad een beeldje van de Azteekse godheid Destacatyl is. De verschillende eigenaars ervan sterven op mysterieuze en/of wrede wijze; als het beeldje in de 'beschaafde' wereld terechtkomt is de ellende niet meer te overzien. Niet bepaald origineel, maar vlot gemaakt en voor de genre-liefhebbers beslist te genieten. Circuleert ook in een versie die 8m korter is. Ook bekend als EVIL POWER.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Susan Stokey op televisie komt.

Reageer