Jesper Møller

Regisseur, Scenarist

Jesper Møller is regisseur en scenarist.
Er zijn 3 films gevonden.

Geheim Agent Marnie

2019 | Animatie, Avonturenfilm, Familiefilm

Duitsland/België 2019. Animatie van Christoph Lauenstein en Wolfgang Lauenstein.

Huiskat Marnie slaapt, eet en kijkt de hele dag tv. Haar baasje verwent haar tot op het bot. Maar Marnie heeft stiekem één grote droom: geheim agent worden.

Mullewapp

2009 | Animatie, Familiefilm

Duitsland/Italië/Frankrijk 2009. Animatie van Jesper Møller.

Op de boerderij Mullewapp wordt Johnny Muis een held als hij per ongeluk een boze vos verjaagt. Als Wolkje het lammetje verdwijnt, wordt Muis achter haar aangestuurd.

Astérix et les Vikings

2006 | Animatie, Avonturenfilm, Komedie, Familiefilm

Frankrijk/Denemarken 2006. Animatie van Stefan Fjeldmark en Jesper Møller.

Geestelijk vader Albert Uderzo (1927) was zeer te spreken over deze eenvoudig getekende stripboekverfilming, bewerkt door scenarist Jean-Luc Goossens. Asterix en de Vikingen, gebaseerd op het stripboek Asterix en de Noormannen, is gemoderniseerd met bijvoorbeeld een sms-postduif, vegetarisch eten, Rocky-verwijzingen en tienerromantiek, maar de kern van het verhaal staat fier overeind. Ongetrouwde hartsvrienden Asterix en Obelix moeten het stadse neefje Hippix van de hoofdman opleiden tot krijger terwijl de Noormannen voor de deur staan in de hoop te leren van de Galliërs. Vermakelijk voor zowel aficionado's als instappers.

Met stemmen van oa Roger Carel als Asterix, Jacques Frantz als Obelix en Sara Forestier als Abba.
De Nederlandse versie van de Deens-Franse animatiefilm is getiteld Asterix en de Vikingen en werd ingesproken door Jim Bakkum als Hippix, Marlies Somers als Abba, Luc Wijns als Asterix en Jan van Looveren als Obelix.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jesper Møller op televisie komt.

Reageer