Sasha Montenegro is acteur.
Er zijn 11 films gevonden.

Macho que ladra no muerde II

1987 | Komedie

Mexico 1987. Komedie van José Luis Urquieta. Met o.a. Alfonso Zayas, Sasha Montenegro en Rafael Inclán.

Een gigolo wordt verliefd op de vrouw van een Italiaanse gangster en vlucht met haar naar Mexico. Algauw worden ze achtervolgd door de mafia. Een zeer amusante komedie met uitstekend camerawerk. Ook bekend als NOS REIMOS DE LA MAFIA.

La raza nunca pierde

1987 | Komedie

Mexico 1987. Komedie van Victor Manuel 'Güero' Castro. Met o.a. Miguel Angel Rodríguez, Sasha Montenegro en Rafael Inclán.

Een bokser moet zich om gezondheidsredenen terugtrekken. Zijn vrouw verlaat hem wegens zijn gebrek aan economische solventie en zijn zoon belooft niet naar het ouderlijk huis terug te keren zolang zijn vader geldgebrek heeft. Routinekomedie die veel seks bevat.

Fieras en brama

1987 | Drama

Mexico 1987. Drama van Gilberto De Anda. Met o.a. Valentín Trujillo, Sasha Montenegro en Eric Del Castillo.

Een seminarist krijgt een jaar bedenktijd alvorens zijn gelofte af te leggen. Hij verblijft in een pension waar hij zowel door de vrouw van de eigenaar als haar dochter wordt aangetrokken. Het meisje is zijn speelkameraadje van vroeger. Goed camerawerk van Antonio de Anda, bovendien een interessant scenario, uitstekend verfilmd en met een magnifieke rolbezetting.

El diablo, el santo y el tonto

1987 | Komedie

Mexico 1987. Komedie van Rafael Villaseñor Kury. Met o.a. Vicente Fernández, Sasha Montenegro en Pedro Weber.

Op zijn sterfbed bekent een boer aan zijn zoon dat hij nog twee onwettige zonen heeft. Alle drie zijn ze begunstigden van het testament en, ofschoon ze verschillende moeders hebben, zijn ze alle drie identiek. Goede vertolking van Fernández in zijn driedubbele rol. Goede technische effecten.

El Hijo de Pedro Navaja

1987 | Drama

Mexico 1987. Drama van Alfonso Rosas Priego Jr. Met o.a. Guillermo Capetillo, Sasha Montenegro en Adalberto Mart[KA1]inez (Resortes).

Als een jongen ontdekt dat zijn ouders zijn vermoord, leert hij met een mes om te gaan, net als zijn vader vroeger. Een vervolg op PEDRO NAVAJA van dezelfde regisseur. De armoedige omstandigheden in Mexico zijn zeer goed weergegeven. Enige humoristische scènes met de komiek 'Resortes'.

Las noches del Califa

1986 | Drama

Mexico 1986. Drama van Luis García Agraz. Met o.a. Héctor Suárez, Sasha Montenegro en Manuel Capetillo.

Het verhaal spitst zich toe op de ontwikkeling en het tenietgaan van de relatie tussen een vader en zijn zoon. De film stijgt niet uit boven het niveau van een sfeervol melodrama in de wereld van voorsteden en nachtclubs hetgeen typerend is voor de Mexicaanse filmkunst. De fotografie is echter goed en het voorkomen van de sensuele Montenegro is altijd aangenaam.

Las Traigo...muertas

1986 | Komedie

Mexico 1986. Komedie van Rafael Baledón. Met o.a. Sasha Montenegro en Maribel Guardia.

Omdat een jonge man in financiële problemen zit, besluit hij te trouwen en zijn echtgenote te vermoorden om de levensverzekering op te kunnen strijken. Een waardeloze, nietszeggende komedie.

Entre ficheras anda el diablo

1986 | Komedie

Mexico 1986. Komedie van Miguel M. Delgado. Met o.a. Jorge Rivero, Sasha Montenegro en Carmen Salinas.

Drie verhalen: een schilderes maakt een portret van haar man, maar een van de afgebeelde lichaamsdelen komt niet overeen met de werkelijkheid, waardoor de echtgenoot zich bedrogen voelt; een dierenarts wordt vreselijk verliefd op een koorzangeres, en een duivel besluit de hel te verlaten om van de aardse genoegens te kunnen proeven, maar hij wordt achterna gezeten door Satan himself. Een stomme, flauwe, idiote film. Heel slecht.

El Secuestro de Camarena

1986 | Biografie

Mexico 1986. Biografie van Alfredo B. Crevenna. Met o.a. Armando Silvestre, Fernando Casanova en Sasha Montenegro.

Een Amerikaanse drugshandelaar verdwijnt en wordt vermoord door een drugsmagnaat. De film is gebaseerd op het waar gebeurde verhaal van Enrique Camarena Salizar. Niet slecht gemaakt, afgezien van de overdaad aan geweld en melodrama.

El Tonto que hacía milagros

1982 | Komedie, Fantasy

Mexico 1982. Komedie van Mario Hernández. Met o.a. Miguel Angel Ferriz, Antonio Aguilar, Sasha Montenegro en Carmen Salinas.

Een scenario-schrijver van de cinema besluit van zijn bovennatuurlijke machten gebruik te maken. Een vervelende Mexicaanse komedie, enigszins beïnvloed door de Italiaanse cinema.

Blancanieves y sus 7 amantes

1981 |

Mexico 1981. Ismael Rodríguez. Met o.a. Sasha Montenegro, Eric del Castillo, Noe Murayama en Rafael Inclán.

De avonturen van een mooie politieagente, die zeven gevaarlijke voortvluchtigen moet arresteren. Een domme parodie op de onsterfelijke SNOW WHITE AND THE SEVEN DWARFS.