Violeta Sanchez

Acteur

Violeta Sanchez is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Avril brisé

1987 | Drama, Oorlogsfilm

Frankrijk/Albanië 1987. Drama van Liria Bégéja. Met o.a. Jean-Claude Adelin, Violeta Sanchez, Alexandre Arbatt, Sadri Sheta en Hasan Zhubi.

In Albanië doet men vergeefs moeite om de huidige regering uit de weg te ruimen. Het is bloedwraak waarbij de vendetta van Corsica kinderspel lijkt. Om aan deze wet te gehoorzamen doodt een man een andere. Vervolgens moet hij boeten voor de 'plicht het vaderland te dienen' ten overstaan van de prins: waarna hij op zijn beurt gedood kan worden, enz. De regering stuurt er een jonge hoogwaardigheidsbekleder op af, die in Frankrijk heeft gestudeerd - dus een ontwikkeld iemand - en zijn jonge Franse vrouw. Zij kunnen geen einde maken aan deze bloedige gewoonte. De film is in Corsica opgenomen, dat dezelfde woeste landschappen als Albanië bezit. Is met veel bezieling gemaakt, ondanks de academische invloed, voornamelijk ontleend aan de Russische 'klassieke' cineasten. Het authentieke karakter van deze film valt niet te ontkennen: de beschrijving van de zeden en gewoonten en het dagelijks leven op het Albanese platteland voert ons terug naar de donkere middeleeuwen. Veel acteurs zijn van Albanese afkomst. Het scenario is van Olivier Assayas, Vassilis Vassilikos en regisseur Liria Bégéja. Het camerawerk is van Patrick Blossier.

Tränen in Florenz

1985 | Romantiek, Drama

Duitsland 1985. Romantiek van Marianne Klara Schäfer. Met o.a. Wolfgang Joop, Violeta Sanchez, Christoph Eichhorn, Rita Kail en Yolanda Gilot.

Een melodramatisch liefdesverhaal over een Italiaanse gravin en een mode-ontwerper uit Düsseldorf. Hun liefde wordt bedreigd omdat er plotseling aanwijzingen bestaan dat ze broer en zuster zouden kunnen zijn. Maar wanneer dit een vergissing blijkt, koerst de film rechtstreeks op een happy end af. Mooie beelden, maar een vreselijk verhaal.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Violeta Sanchez op televisie komt.

Reageer