Percy Challenger

Acteur

Percy Challenger is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Cyclone Bob

1926 | Western

Verenigde Staten 1926. Western van J.P. McGowan. Met o.a. Bob Reeves, Tex Starr, D. Maley, Alma Rayford en Leon De La Mothe.

Reeves was een man van wie men weinig weet. Robert Jasper Reeves werd in 1892 geboren, debuteerde in de serie THE GREAT RADIUM MYSTERY in 1919 en werd een ster in een serie korte 20m durende westerns voor Universal. Dat leidde tot een serie normale westerns voor producent Larry Wheeler. Alle produkten waren zwak en Reeves zelf was ook een matig acteur, die het western-publiek niet echt wist te boeien. Ook deze produktie is uiterst mager, al klinkt de titel opwindend. Anchor Films bracht ze op de markt. Reeves zelf verviel al spoedig weer in B-rollen; de laatste dateert uit 1939 in een western met Johnny Mack Brown. In 1960 overleed hij aan een hartaanval, praktisch vergeten.

Single Handed

1923 | Western

Verenigde Staten 1923. Western van Edward Sedgwick. Met o.a. Hoot Gibson, Elinor Field, Percy Challenger, William Steele en Philip Sleeman.

Gibson raakt tegen zijn wil verzeild in een kaartspel. Hij moet vluchten en raakt dan betrokken bij Fields probleem. Ze moet een stuk van een kaart vinden waarop een schat staat. Die heeft achteraf niets te betekenen, maar dat weten de schurken niet vooraf. Gibson overhandigt het gespuis aan de sheriff. George Hull bewerkte Sedgwicks verhaal. Wright was de regisseur van vier korte 20m westerns met Gibson in de hoofdrol: WOLF TRACKS, MASKED, THIEVES' CLOTHES en THE BRONCHO KID, alle uit 1920.

The Galloping Kid

1922 | Western

Verenigde Staten 1922. Western van Nat Ross. Met o.a. Hoot Gibson, Edna Murphy, Lionel Belmore, Leon Bary en Jack Walters.

In deze bescheiden westernkomedie moet Hoot op Murphy passen. Hij komt erachter dat haar minnaar, Bary, in smerige zaakjes verwikkeld is. William Henry Hamby leverde het verhaaltje dat door A.P. Younger en Arthur Statter werd bewerkt. Arthur Reeves deed het camerawerk.

Smiling Jim

1922 | Western

Verenigde Staten 1922. Western van Joseph Franz. Met o.a. Franklyn Farnum, Alma Bennett, Percy Challenger en Al Ferguson.

Farnum in een dubbelrol: twee broers, van wie de één goed is en de ander slecht. De goede moet op de vlucht slaan voor de sheriff, omdat deze hem anziet voor zijn broer. Hal C. Norfleet schreef het routineuze draaiboek en Edgar Lyons was de man achter de camera.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Percy Challenger op televisie komt.

Reageer