James Van der Beek is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Taken in Broad Daylight

2009 | Thriller, Misdaad

Verenigde Staten 2009. Thriller van Gary Yates. Met o.a. Sara Canning, James Van der Beek en LeVar Burton.

De zeventienjarige Anne Sluti wordt ontvoerd door een losgeslagen crimineel. Hij trekt met haar door verschillende staten. Terwijl ze aanwijzingen achterlaat voor de politie, probeert ze haar ontvoerder te overmeesteren. Uiteindelijk weet de politie hen in te halen en worden ze omsingeld. Nu moet Anne proberen over haar vrijlating te onderhandelen met een wanhopige moordenaar en de politie die hem maar al te graag wil neerschieten.

Scary Movie

2000 | Komedie, Horror

Verenigde Staten 2000. Komedie van Keenen Ivory Wayans. Met o.a. Shawn Wayans, Marlon Wayans, Anna Faris, Cheri Oteri en Shannon Elizabeth.

Als op een campus gruwelijke moorden worden gepleegd probeert een aantal studenten te overleven. Terwijl Scream in 1996 het horrorgenre als uitgangspunt nam, waarbij scenarist Kevin Williamson de clich├ęs gebruikte om een grappige en tegelijk griezelige film te maken, gaat Scary Movie een stapje verder. De film is een aaneenschakeling van parodie├źn, zelfs de alternatieve titel 'Scream If You Know What I Did Last Halloween' is een samentrekking van andere titels. Platte grappen en leedvermaak worden afgewisseld met citaten uit The Blair Witch Project, The Matrix, The Sixth Sense en Scream, natuurlijk. Vele sequels volgden.

Angus

1995 | Familiefilm, Komedie

Verenigde Staten/Duitsland/Frankrijk/Verenigd Koninkrijk 1995. Familiefilm van Patrick Read Johnson. Met o.a. Charlie Talbert, George C. Scott, Kathy Bates, Rita Moreno en Chris Owen.

Angus Bethune is veertien en te dik. Hij wordt daarom gepest en de aanstichter is de populaire bink van de school, Rick Sanford. Een variatie op het thema van CARRIE, maar zonder bloed, horror of humor.