Conny Van Dyke

Acteur

Conny Van Dyke is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

W.W. and the Dixie Dancekings

1975 | Muziek, Komedie

Verenigde Staten 1975. Muziek van John G. Avildsen. Met o.a. Burt Reynolds, Art Carney, Conny Van Dyke, Jerry Reed en James Hampton.

W.W. Bright verdient zijn brood als Robin Hood. Hij besteelt benzinestations en deelt de buit met de pomphouders, omdat die volgens hem veel te weinig verdienen. Op de vlucht voor de politie komt Bright op een avond in een dancing terecht, waar Dixie and the Dancekings spelen, en hij valt als een blok voor zangeres Dixie. Als de politie binnenkomt, doet Bright of hij de promotor van de band is. Die rol bevalt hem zo goed dat hij besluit bij de band te blijven en die naar Nashville te brengen.

Framed

1975 | Misdaad, Actiefilm

Verenigde Staten 1975. Misdaad van Phil Karlson. Met o.a. Joe Don Baker, Conny Van Dyke, Gabriel Dell, John Marley en Brock Peters.

Terwijl hij per trein naar de gevangenis wordt overgebracht zweert Baker wraak op de corrupte agenten die gezorgd hebben dat hij daar terechtkwam. Schrijver, regisseur en ster van WALKING TALL maken nog het meeste van dit actiedrama.

Hell's Angels 69

1969 | Misdaad

Verenigde Staten 1969. Misdaad van Lee Madden. Met o.a. Jeremy Slate, Conny Van Dyke, Steve Sander, J.D. Spradin en Sonny Barger.

Twee halfbroers, die miljonair zijn, besluiten de bank van het casino in Las Vegas te beroven. Daarbij maken zij gebruik van de diensten van een groep onwetende Hell's Angels. Deze niet zo vreselijk slechte, maar wel behoorlijk gedateerde film is alleen interessant door het optreden van echte Hell's Angels. Scenario van Don Talt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Conny Van Dyke op televisie komt.

Reageer