Christoph Thoke

1960 Producer

Christoph Thoke (1960) is producer.
Er zijn 3 films gevonden.

9:06

2009 | Drama, Thriller

Slovenië/Duitsland 2009. Drama van Igor Sterk. Met o.a. Igor Samobor, Pavle Ravnohrib en Silva Cusin.

Detective Dusan staat voor een raadsel in het onderzoek naar de zelfmoord van een mysterieuze man, die naakt en volledig kaal geschoren van de hoogste brug van Slovenië sprong, terwijl zijn kleren netjes opgevouwen in zijn auto lagen. Gebiologeerd door het enigma verdiept Dusan zich alsmaar verder in het leven van de dode, door onder meer in zijn appartement te gaan wonen. IJzersterk psychologisch drama, waarbij de in symboliek gedrenkte puzzelstukjes langzaamaan op hun plek vallen. Op het nationale filmfestival van Slovenië bekroond met maar liefst vijftien prijzen.

Sunduk predkov

2006 | Drama, Komedie

Frankrijk/Duitsland/Kirgizië/Rusland 2006. Drama van Nurbek Egen. Met o.a. Natacha Régnier, Bolot Tentimyshov, Marat Zhantelier en San Amanov.

Aidar (Tentimyshov) keert vol trots met zijn Franse geliefde Isabelle (Régnier) vanuit Parijs terug naar zijn geboortedorp in Kirgizië. Maar het bezoek is niet helemaal onbezorgd. Aidar komt in een spagaat terecht tussen het oude leven dat hij kent en het nieuwe leven dat hij inmiddels leidt. Eerste lange speelfilm van regisseur Egen, wiens korte film Sanzhyra zich ook aan het immense Ysykköl meer in het noordoosten van Kirgizië afspeelde. Régnier kreeg eind jaren negentig verschillende prijzen voor haar rol in La vie rêvée des anges.

Little Senegal

2001 | Drama

Duitsland/Algerije/Frankrijk 2001. Drama van Rachid Bouchareb. Met o.a. Sotigui Kouyaté, Sharon Hope, Roschdy Zem, Karim Koussein Traoré en Adetoro Makinde.

Senegalese man gaat naar Amerika op zoek naar het slavenverleden van zijn voorvaderen. Zo belandt hij uiteindelijk in New York.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Christoph Thoke op televisie komt.

Reageer