Tatjana Peltzer

Acteur

Tatjana Peltzer is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Posle doshditchka, w chetverg...

1986 | Familiefilm, Fantasy

SU 1986. Familiefilm van Michail Yusovski. Met o.a. Tatjana Peltzer, Oleg Tabakov, Yuri Medvedev, Valentina Talysina en Vladimir Fjodorov.

De Russische tsaar heeft officieel drie zonen, die allen Ivan heten. Slechts een van de drie is de echte en die is de troonopvolger. Een gemene hofdame zet een valstrik voor een van hen, waardoor er nog slechts twee overblijven. Edel en moedig als ze zijn ontmaskeren ze het complot dat tegen de Russische vorst gesmeed is. Hierdoor kan de ware tsarenzoon de troon bestijgen. Ondanks het feit dat het verhaal volslagen onwerkelijk is, is het naar omstandigheden best spannend gedaan en zal het in de smaak vallen bij jonge kijkers ter afwisseling van de overdaad aan cartoons, bewerkingen ad infinitum van bekende klassiekers der literatuur (Dickens bijv.) en Disneymaaksels. Over de realiteit behoeven opvoeders zich geen zorgen te maken: het is immers een sprookje! Yuli Kim schreef het scenario naar een verhaal van A.N. Ostrovski.

Tam na nevidomnich doroshkach

1982 | Fantasy, Familiefilm

SU 1982. Fantasy van Michail Jusovski. Met o.a. Roman Monastyrski, Tatjana Peltzer, Leonid Charitonov, Tatjana Aksjuta en Anatoli Kusnezov.

Op weg naar zijn tante komt de kleine Mitja (Monastyrski) in een sprookjesbos terecht waar hij geadopteerd wordt door een onvervalste heks. Via een toverbord volgen ze de gebeurtenissen in het tsarenpaleis. De tsaar heeft net zijn adviseur op diefstal betrapt. De man wordt uit de stad gebannen, maar zweert zich te wreken. Hij bevrijdt een duivelse toverkol uit de gevangenis en deze zet de tsaar onmiddellijk af. Mitja en de heks gaan de gevangen tsaar helpen. Lekkere ouderwetse sprookjesfilm vol geesten en magische trucs, boeiend genoeg om het kleine grut een tijdje stil te houden. Het scenario van Alla Achundova, naar een sprookje van Eduard Uspenski, is schattig maar naïef. Knappe fotografie van Oleg Kobsev.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tatjana Peltzer op televisie komt.

Reageer