Victoria Adams

Acteur

Victoria Adams is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Pop Galerie: Spice Girls

1999 | Documentaire, Muziek

Duitsland 1999. Documentaire van Rudi Dolezal en Hannes Rossacher. Met o.a. Mel B., Mel C., Geri Halliwell, Emma Bunton en Victoria Adams.

Een portret van de Spice Girls, een meidengroep die voor de jaren 1990 betekent wat de Beatles waren voor de jaren 1960: het populairste Britse exportproduct. Vijf meiden, Mel B., Mel C., Geri, Emma en Victoria die, naar eigen zeggen, ontdekt werden toen ze reageerden op een krantenadvertentie voor een meidengroep. Volgens journaliste Louise Gannon is het wel iets anders gegaan en studio manager Ian Lee bevestigt dit door het tonen van de originele auditietapes, toen de vijf sexy-sterren elkaar nog niet eens kenden. Er werd meer over hen gefantaseerd dan waarheid geschreven. Ze groeiden uit tot een cultureel fenomeen, waarrond een hele merchandizing ontstond, gaande van T- shirts tot computerspelletjes. Ook al doen ze regelmatig dingen solo, toch verklaren ze dat ze steeds lid zullen blijven van de Spice Girls. Voer voor onvoorwaardelijke fans. Voor de rest een oppervlakkig beeld van een element uit de popcultuur van rond de eeuwwisseling. Niels Folta en Simon Witter schreven het scenario. Thomas Vondrak monteerde het geheel en Garath Hughes stond achter de camera.

Juego sucio en Casablanca

1984 | Misdaad

Spanje 1984. Misdaad van Jesús Franco. Met o.a. William Berger, Analía Ivars, Victoria Adams, Carlos Mendy en Antonio Mayans.

Een remake van JUEGO SUCIO EN PANAMÁ, en beter wat betreft acteurs en regie. Het verhaal is net zo zwak als voorheen. Goede acteerprestaties van de gewoonlijk nogal apathische Berger.

Las Orgiás inconfesables de Emmanuelle

1982 | Erotiek

Spanje 1982. Erotiek van Jesús Franco. Met o.a. Victoria Adams, Antonio Mayans, Ida Balin, Carmen Carrión en Tony Skios.

We zien het drukke erotische bestaan van de Française Emmanuelle aan de Spaanse kust. Stomvervelend, zonder ook maar een van de kwaliteiten die de films van Jesús Franco vroeger kenmerkten.

Aberraciones sexuales de una mujer casada

1980 | Erotiek

Spanje 1980. Erotiek van Jesús Franco. Met o.a. Victoria Adams, Antonio Mayans, Antonio de Cabo en Lina Romay.

De schone Emanuelle is hartstochtelijk verliefd op haar man, maar is niet in staat hem trouw te zijn. Dit is één van de slechtste films van de onvermoeibare Jesús Franco. Het mist iedere kracht, wordt slecht gespeeld en zit boordevol onnodig en vervelend cynisme.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Victoria Adams op televisie komt.

Reageer