Susana Pérez

Acteur

Susana Pérez is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Venir al mundo

1989 | Drama

Cuba 1989. Drama van Miguel Torres. Met o.a. Mario Balmaseda, Susana Pérez, Tahimí Alvariño en Alberto Pujol.

Een getrouwde arts heeft een relatie met zijn assistente. Op zijn spreekuur komt een jong stel dat geen kinderen kan krijgen. Een slappe film over bovengenoemde driehoeksverhouding.

Clandestinos

1987 | Drama

Cuba 1987. Drama van Fernando Pérez en Fernando Perez. Met o.a. Luis Alberto Garcia Jr., Isabel Santos, Susana Pérez, rené Losada en Susana Perez.

Een liefdesgeschiedenis speelt zich af tegen de achtergrond van de ondergrondse strijd tussen een groep jongeren uit verschillende sociale milieus. De sociale en politieke conflicten uit hun tijd dwingt hen een historisch compromis te sluiten en er de uiterste consequenties van te aanvaarden. Verwarde en middelmatige film, geschreven door de regisseur Jesús Díaz.

Otra mujer

1986 | Drama

Cuba 1986. Drama van Daniel Díaz Torres. Met o.a. Mirta Ibarra, Jorge Villazón, Susana Pérez en Raúl Pomares.

Hoe een vrouw veranderen kan als haar man in een persoonlijkheidscrisis zit. Te midden van de complexe toestanden, verklaart zij ineens haar onafhankelijkheid als mens. Ondanks de pretentie, toch maar een middelmatige film waarvan het scenario werd geschreven door niemand minder dan de beroemde, Cubaanse regisseur Jesús Díaz.

La segunda hora de Esteban Zayas

1984 | Drama

Cuba 1984. Drama van Manuel Pérez Paredes. Met o.a. Mario Balmaseda, Diana Rosa Suárez, Salvador Wood en Susana Pérez.

De tegenstrijdigheden van Esteban Zayas, een in zichzelf gekeerde man die probeert buiten de politieke gebeurtenissen te blijven en denkt dat elke inspanning om sociale hervormingen door te voeren, tot mislukken gedoemd is. Een middelmatige en beschouwelijke film, geschreven door de regisseur zelf.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Susana Pérez op televisie komt.

Reageer