Elinor Field

Acteur

Elinor Field is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

The Red Warning

1923 | Western

Verenigde Staten 1923. Western van Robert North Bradbury. Met o.a. Jack Hoxie, Elinor Field, Fred Kohler, Frank Rice en Jim Welsh.

Kohler wil de ranch van Field, maar Hoxie en vriend Rice snellen te hulp en nemen het tegen Kohler op. Het scenario is van Isadore Bernstein en het camerawerk is van William Nobles.

Single Handed

1923 | Western

Verenigde Staten 1923. Western van Edward Sedgwick. Met o.a. Hoot Gibson, Elinor Field, Percy Challenger, William Steele en Philip Sleeman.

Gibson raakt tegen zijn wil verzeild in een kaartspel. Hij moet vluchten en raakt dan betrokken bij Fields probleem. Ze moet een stuk van een kaart vinden waarop een schat staat. Die heeft achteraf niets te betekenen, maar dat weten de schurken niet vooraf. Gibson overhandigt het gespuis aan de sheriff. George Hull bewerkte Sedgwicks verhaal. Wright was de regisseur van vier korte 20m westerns met Gibson in de hoofdrol: WOLF TRACKS, MASKED, THIEVES' CLOTHES en THE BRONCHO KID, alle uit 1920.

Don Quickshot of the Rio Grande

1923 | Western

Verenigde Staten 1923. Western van George Marshall. Met o.a. Jack Hoxie, Emmett King, Elinor Field, Fred C. Jones en William A. Steele.

Aardige western-komedie, waarin Jack Hoxie een dromer is, ontslagen wordt, denkt een voorbeeld te kunnen nemen aan Don Quichotte maar het uiteindelijk heel goed kan opnemen tegen een bende outlaws. Dit was de eerste van 35 westerns die Jack maakte voor Universal en Marshall zou de eerste drie regisseren. Het werd een goede serie westerns, waarin Jacks populariteit een hoogtepunt bereikte. Na Hoot Gibson zou hij de tweede grote ster van de studio worden; Universal had ook nog Art Acord, en zat er dus warmpjes bij. George Hively bewerkte het verhaal van Stephen Chalmers en voor het camerawerk was aanwezig Charles Kaufman.

Blinky

1923 | Komedie, Romantiek

Verenigde Staten 1923. Komedie van Edward Sedgwick. Met o.a. Hoot Gibson, Esther Ralston, Mathilde Brundage, De Witt Jennings en Elinor Field.

Hoot is de zoon van een ruwe kolonel, maar hij wordt door zijn medesoldaten niet voor vol aangezien omdat hij padvinder was. Hun mening verandert als hij de dochter van een majoor uit handen van haar ontvoerders redt. Sedgwick bewerkte het verhaal van Gene Markey.

The Jungle Goddess

1922 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1922. Avonturenfilm van James Conway. Met o.a. Elinor Field, Truman Van Dyke, Vonda Phelps, Marie Pavis en Olin Francis.

Serial in vijftien hoofdstukken. De dochter van een Britse edelman wordt ontvoerd en in een ballon geworpen die vervolgens boven het Afrikaanse oerwoud wordt neergehaald door inboorlingen. Die willen haar eerst offeren, maar wanneer ze daaraan ontsnapt zien ze in haar een godin. Jaren later wordt er een expeditie uitgerust om haar te zoeken. De serial was met vrij veel geld gemaakt en groots opgezet. De dierenscènes zijn soms indrukwekkend.

The Purple Riders

1921 | Western

Verenigde Staten 1921. Western van William Bertram. Met o.a. Joe Ryan, Elinor Field, Joseph Rixon, William Shields en Vincente Howard.

Serial in vijftien hoofdstukken. Ryan is de sheriff in deze western-serial. Hij houdt van Field en wil haar broers naam zuiveren van de moord op hun vader. Ook wil hij afrekenen met een bende schurken onder aanvoering van Rixon. Ryans carrière was maar kort. Geboren in 1887, debuteerde hij in 1914 om zijn laatste film in 1925 te maken. Hij stierf in 1944 - inmiddels vergeten.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Elinor Field op televisie komt.

Reageer