Germán 'Tin Tan' Valdés

Acteur

Germán 'Tin Tan' Valdés is acteur.
Er zijn 10 films gevonden.

El Violetero

1960 | Komedie

Mexico 1960. Komedie van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. Germán 'Tin Tan' Valdés, Marina Camacho, Renée Dumas en René 'Tun Tun' Ruíz.

Twee broers, die zich bezighouden met het kweken en verkopen van bloemen, slagen er dankzij hun krachtsinspanningen in om op te klimmen op de sociale ladder. Nogal pretentieus, maar innemend en het aanzien waard.

El Duende y yo

1960 | Komedie

Mexico 1960. Komedie van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. Germán 'Tin Tan' Valdés, Mary Esquivel, Tito Novarro en Marcelo Chavez.

Een bedeesde werknemer van een fabriek verandert in een geestige en briljante man dankzij de hulp van een cabaretzangeres. Te bewerkelijk, wat de spontaniteit van 'Tin Tan' enigszins beknot.

Variedades de medianoche

1959 | Komedie, Musical

Mexico 1959. Komedie van Fernando Cortés. Met o.a. Germán 'Tin Tan' Valdés, Mapita Cortés, José Elías Moreno en Pedro de Aguillón.

Een jongeman slaagt er in een baantje bij de televisie te krijgen, maar een zekere 'Vengador' maakt hem het leven onmogelijk omdat hij keer op keer probeert alle kanalen door elkaar te gooien. Een slechte komedie.

Una Estrella y dos estrellados

1959 | Komedie

Mexico 1959. Komedie van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. Germán 'Tin Tan' Valdés, María Antonieta Pons, Marcelo Chávez en Oscar Ortíz de Pinedo.

Na vele incidenten worden twee jongens aangenomen als figuranten voor een film. De nadagen van de komiek 'Tin Tan', die zijn rol overigens nog met enige flair weet te spelen.

Tin Tan y las modelos

1959 | Komedie

Mexico 1959. Komedie van Benito Alazraki. Met o.a. Germán 'Tin Tan' Valdés, Lorena Velázquez, Marquesita Radell en Martha Elena Cervantes.

Een ex-conducteur en de eigenaresse van een parfumerie werken samen om een paar modellen mooi te maken voor een variété-programma. Een gedwongen aandoende komedie zonder enige spontaniteit, met de populaire 'Tin Tan'.

El Pandillero

1959 | Komedie

Mexico 1959. Komedie van Rafael Baledón. Met o.a. Germán 'Tin Tan' Valdés, Virma González, Tito Junco en José Gálvez.

Een bende gangsters contracteert onder valse voorwendsels een schrijver van hoorspelen om een script te schrijven waarmee zij de slag van hun leven denken te kunnen slaan. Een moralistische satire in de trant van DU RIFIFI CHEZ LES HOMMES van Jules Dassin, uitstekend geregisseerd en vermakelijk, hoewel de komische kwaliteiten van 'Tin Tan' enigszins te lijden hebben onder de strakke regie.

Tres lecciones de amor

1958 | Komedie

Mexico 1958. Komedie van Fernando Cortés. Met o.a. Germán 'Tin Tan' Valdés, Mapita Cortés, Rosa Arenas en Teresa Velázquez.

Na een veroordeling tot twee eeuwen in de hel te hebben opgeknapt, komen Giacomo Casanova, de openbare aanklager en de advocaat van de verdachte terug op aarde om het gedrag van hun nageslacht te onderzoeken. Geheel onsamenhangend en zonder enig gevoel voor ritme.

La Tijera de oro

1958 | Komedie

Mexico 1958. Komedie van Benito Alazraki. Met o.a. Germán 'Tin Tan' Valdés, Lilia Guízar, Leonor Llausás en Marcelo Chavez.

Een kapper wordt verliefd op een jonge schoenverkoopster. De ouders zijn er tegen, door een misverstand belandt hij in de gevangenis, waarna haar ouders alsnog hun toestemming geven. Een armoedige komedie waarin 'Tin Tan' niet de beste rol van zijn leven speelt. Eerlijkheidshalve dient gezegd te worden dat ook de regisseur niet erg thuis was in het genre.

El Cofre del pirate

1958 | Komedie

Mexico 1958. Komedie van Fernando Méndez. Met o.a. Germán 'Tin Tan' Valdés, Irma Dorantes, Sonia Furió en Arturo Martínez.

Twee vrienden raken verwikkeld in tal van situaties als zij op zoek gaan naar een erfenis die staat beschreven op een kaart, die zij hebben gekregen van een man die werd vermoord door een bende. De bandieten achtervolgen hen om in bezit van de kaart te komen. Een armetierige film.

Dos fantasmas y una muchacha

1958 | Komedie

Mexico 1958. Komedie van Rogelio A. González. Met o.a. Germán 'Tin Tan' Valdés, Ana Luisa Peluffo, Manuel 'Loco' Valdés en Miguel Manzano.

In een oud theater waren twee spoken rond die elkaar haten, omdat beiden zelfmoord pleegden om dezelfde vrouw. En dan komt de kleindochter van hun geliefde naar het theater, die zij voor haar aanzien. Deze komedie stak met kop en schouders uit boven al het andere wat dat jaar werd gemaakt, zonder zelf heel bijzonder te zijn.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Germán 'Tin Tan' Valdés op televisie komt.

Reageer