Lee Mendelson

Producer

Lee Mendelson is producer.
Er zijn 3 films gevonden.

Race for Your Life, Charlie Brown

1977 | Animatie

Verenigde Staten 1977. Animatie van Bill Melendez en Phil Roman. Met o.a. Charlie Brown, Snoopy, Linus, Duncan Watson en Liam Martin.

Derde Peanuts-film naar de strip van Charles Schultz. Hij speelt zich af in een vakantiekolonie met als hoogtepunt een verraderlijke vlottenrace. Ook bekend als POINTS FOR PARENTAGE.

Snoopy, Come Home

1972 | Familiefilm, Animatie, Komedie

Verenigde Staten 1972. Familiefilm van Bill Melendez. Met o.a. Stephen Shea, David Carey en Chad Webber.

Snoopy is razend wanneer hij op het strand het bordje 'Verboden voor honden' ziet. Wanneer hij wat later Charlie Brown vergezelt naar de bibliotheek, wordt hij om dezelfde reden weggestuurd. Dan krijgt hij een brief van Lila, een ziek meisje, dat hem schrijft dat ze ongelukkig en eenzaam is. Snoopy pakt zijn bagage en gaat naar haar toe. De tweede lange tekenfilm naar de populaire strip The Peanuts is even ontwapenend en plezierig als de eerste, met leuke liedjes en vermakelijke situaties, die soms wel wat episodisch overkomen. Jong en oud kunnen genieten van de avonturen van de populairste beagle ter wereld. Charles M. Schulz, de auteur van de strip, was ook nu verantwoordelijk voor het scenario, dat van leuke liedjes werd voorzien door Richard M. en Robert B. Sherman. De originele versie, met stemmen van Chad Webber, David Carey, Stephen Shea en Bill Melendez.

A Boy Named Charlie Brown

1969 | Familiefilm, Drama, Animatie, Komedie

Verenigde Staten 1969. Familiefilm van Bill Melendez. Met o.a. Glenn Gilger, Peter Robbins, Pamelyn Ferdin en Andy Pforsich.

De stripfiguren van Charles Schulz in een verrassend tekenfilmdebuut met ingenieuze visuele idee├źn die het des te plezieriger maken. De absurde liedjes van Rod McKuen zijn het enige minpunt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lee Mendelson op televisie komt.

Reageer